REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Inspectorul școlar general, Sorin Mihai în vizită la școlile din județ

Inspectorul școlar general, Sorin Mihai în vizită la școlile din județ

Replica API 10 decembrie 2019 | 03:40 504

Încă de la începutul mandatului noul inspector școlar general al ISJ Constanța, Sorin Mihai a transmis că dorește să meargă pe la toate școlile din județul Constanța și se pare că acesta se ține de cuvânt începând încă de la începutul mandatului să meargă personal și să vadă care sunt problemele și necesitățile unităților de învățământ din județ.

În weekendul care a trecut, Sorin Mihai și-a continuat periplul prin localitățile din județul Constanța, pentru a discuta cu primarii despre probleme pe care le întâmpină în gestionarea situațiilor din unitățile școlare. Acesta a fost în Cernavodă, Pantelimon, Topalu, Ghindărești și Rasova.

„Punctual, mi-a atras atenția situația de la Ghindărești, unde se asigură transport pentru elevii care învață la Hârșova, acolo având și cursuri de limbă maternă - limba rusă, în localitate existând o comunitate puternică de lipoveni. La rugămintea primarului, domnul Vasile Simion, sper să găsesc rapid o soluție, astfel încât elevii să poată urma în Ghindărești aceste cursuri, din semestrul al II-lea, așa cum au făcut și în anul școlar precedent” a transmis Sorin Mihai. Din spusele acestuia, colaborarea primăriei cu școala este apreciată însă sunt necesare fonduri suplimentare pentru dotarea sălilor de curs și pentru reabilitarea clădirii.

La Rasova, inspectorul ISJ a discutat cu viceprimarul Dorel Alexandru, care susținea că este mulțumit de activitatea directorului școlii și speră ca împreună să găsească sprijin pentru dotarea claselor cu table inteligente dar și pentru reabilitarea clădirii. Viceprimarul a mai precizat că mai au nevoie și de un microbuz școlar nou dar și construirea unor dependințe (magazii pentru lemne).

„Voi continua să merg în județ și voi inventaria atât problemele, cât și realizările din domeniul învățământului” a mai transmis inspectorul Sorin Mihai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai retarule PUNR era Partidul Unitatii Nationale Romane al lui Funar Tabara sau Gavra. Daca esti prost nu mai comenta aiurea. Mihai vine de la UNPR ul maistrilor facuti colonei peste noapte al lui Oprea Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Prostii dracu pacat ca aveti drept de vot ca asa a disparut PUNR care avea oameni integrii.
0
1
In periplu, poate adastati si pe la Balcescu -probleme cu asigurarea decontarii navetei cadrelor didactice.
0
0
Ne-a pus PNL-ul in cap o loaza traseista, venit de la PUNR-ul generalului izmana care a facut-o director la Traian pupila lu makke Bucovala!!! Asta-i competenta si meritocratia trambitata de PNL???? MEDIOCRATIE si OBEDIENTA...se cheama domnilor de la PNL!!!
3
1
Ba Sorine, esti o nulitate un incompetent. Si in cioban este mai destept ca tine. Dupa ce ca esti fraier mai si clacsonezi?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272