REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Drugă, din KM 4-5, îşi trage bloc lângă Doraly

Drugă, din KM 4-5, îşi trage bloc lângă Doraly

Replica API 27 aprilie 2020 | 13:20 25308

În apropiere de Doraly Mall, mai exact la intersecţia străzilor Sergent Nicolae Grindeanu și șoseaua Mangaliei, trei afacerişti vor să construiască un ansamblu rezidențial. Este vorba despre Manea Victor şi Ecaterina și Drugă Bogdan. Vorbim de două amplasamente, respectiv, intravilan șoseaua Mangaliei, numărul 24, cu acces din strada Sergent Nicolae Grindeanu, suprafața de 600 mp și intravilan strada Sergent Nicolae Grindeanu numărul 70B suprafața de 1.261 mp din județul Constanța, au o suprafață totală (loturi) de 1.861 mp conform actelor și 1.791 mp conform măsurătorilor.

Constănţenii din zonă şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la construcţia imobilului. Ei spun că ale lor locuinţe vor fi grav afectate, dar cel mai deranjează faptul că nu au fost înştiinţaţi şi nici nu şi-au dat acordul pentru ca parcarea lor, dar şi loculd e joacă, să fie transformat în locuinţe colective.

Mai mult, vecinii spun că terenul este foarte probabil să facă parte din dosarul Retrocedărilor.

„Doresc să se analizeze modul în care a fost achiziţionat terenul care a generat PUZ, dat fiind faptul că o mare parte a fost, înainte de 1989 şi mult timp după aceea, în administrarea locală, având utilitatea de parcare comună blocurilor A6 şi C2 de pe strada Nicolae Grindeanu. Zona discutată este deja congestionată şi are probleme reale de trafic. Refuz categoric acceptarea accesului rutier din sensul giratoriu construit în zonă, pe soseaua Mangaliei. Acest lucru ar determina distrugerea spaţiului verde care, cu greu mai rezisă. Având exemplul construcţiilor edificate de curând vizavi de PUZ-ul în discuţie faţă de Şoseaua Mangaliei va fi lipsit de locuri de parcare, indiferent de ce declară proprietarii”, s-a plâns un constănţean.

Proiectantul spune că documentaţia a obţinut avizul Comisiei de Circulaţie pe 28 martie 2019, cât şi avizul MAI, IPJ Constanţa.

Vecinii spun că nu au fost înştiinţaţi de vânzarea terenului

De asemenea, alţi vecini au semnalat fapul că „ pe terenul din vecinătatea caselor noastre s-a pus un anunţ din partea constructorului prin care suntem informaţi că va fi construit un complex de locuinţe, iar noi vom fi grav afectaţi şi nimeni nu ne-a cerut acordul pentru această construcţie. Vă rugăm să luaţi măsuri”. Şi lor le-a răspuns proiectantul: „în ceea ce priveşte construirea clădirii, se vor aplica toaqte măsurile de siguranţă astfel încât vecinătăţile să nu fie afectate, însă momentan proiectul se află la faza PUZ”.

Poate fi afectată structura de rezistenţă a blocului vecin

Asociaţia de proprietari a blocului C2-70 spune că distanţa mică faţă de blocul C2 şi imobilul ce se doreşte a fi construit poate afecta structura de rezistenţă şi înclinarea blocului C2, deoarece acesta a fost construit într-o zonă mlăştinoasă. De asemenea, pe teren se află un cămin la care este legat blocul C2. În cazul înfundării unei ţevi nu se poate interveni pentru remedierea situaţiei, întrucât acesta se află pe un teren privat. Tot în această zonă se află şi canalizările de apă pluvială care, în prezent, sunt colmatate, mai spun reprezentanţii asociaţiei. În prezent, nu se poate interveni pentru stindegerea incendiilor în partea de a sud a blocului C2, din cauza lipsei unui drum de acces în acea zonă care se află pe terenul înstrăinătat. Nici salvarea nu poate ajunge până la intrarea în bloc pentru a interveni în caz de urgenţă. „Terenul pe care se intenţionează construcţia blocului a fost al primăriei şi dat în folosinţă blocului C2 pentru parcări şi loc de joacă. A fost înstrăinat, fără înştiinţarea sau acordul locatarilor, unei terţe persoane”, au mai transmis constănţenii care locuiesc în blocul vecin.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
traiasca politia romana in frunte cu cloaca de judecatori si magistrati de la constanta .Isi fac tata treaba ,treaba lor.
4
0
Frati Piron,Fratii Grigore zis Gazanu,Lefterica Daniel,Fratii Ruginitii,Encica Alexandru zis Catei,Frati Iarnutac,Aidemir,Viorel Sandulescu,Suraj si alti proxeneti multumeste politiei romane,diicot,diias,trupe speciale, Transporturi Constanta si in ultimul rand Parchetului Constanta pentru protectia lor si le transmite pe aceasta cale ca vor fi stimultati cu spagi consistente lunar trimestrial si anual.Va multumim pentru protectia nostra.Prostimea la munca noi sa ne construim vile sa avem limuzine de lux sibsa traim ca lorzii in tara de cacat a lui Johannis.
9
0
Birlic este sora cea mica a lui Vasile Grigorenco ???
18
0
Vand Golf 4 putin rulat in Romania
3
0
Mesajul l a scris Birlic?sau a pus Handy pe altul sa i "spele " imaginea si numele ?Un peste nu e smecher sa nu uitati asta!Un evazionist ramane evazionist si A.N.I doar o institutie OARBA!Daca Druga sau Muga sau alta Sluga Tradatoare din Garda de Fier isi face bloc,chiosc,sau cotet ca in cusca au stat de cand s au nascut SI PROVENIENTA INVESTITIEI CORESPUNDE CU VENITUL SI SE POATE JUSTIFICA atunci si DOAR ATUNCI e ok!In rest va transmit ca ati ramas doar niste Parveni,nici 100 de milioane de euro nu va spala TARANIA din Accent,comportament,gestica,look!CAINII O SA RAMANA CAINI 4 FUCKIN' LIFE!
8
4
Ma refer la cei care comenteaza aiurea ,inteleg ca aveti in sange sa fiti sifoane si nu va puteti abtine dar rautatea si invidia nu va duce nicaieri si plus de asta zici ca va scos voua femeile la produs sau face pe banii vostri bloc sau ce mai fac ei ... si inca ceva nu vand ei droguri inainte sa vorbiti informati-va!!! Intr-adevar Druga are multe talente ca a fost un baiat amanat si acum e bine si el si pe unii banii ii schimba! In schimb Manuta e un om de nota 1000 cine are nevoie de ajutor si poate ajuta cu drag ! Asa ca sifoanelor vedeti-va de viata voastra plictisitoare!
5
25
Un peste infect.
17
1
Pesti din km 4-5 Vira Calu Bidi Grigorenco Podoleanu Velicu Broasca CAND AVETI DE GAND SA-I ARESTATI? Acesti nemerici de oameni care se cred smecheri. De ce nu ii arestati? De ce nu va autosesizati, perchezitii si arestatii. Proxeneti care au corupt fetele si le-au trimis prin Anglia, Belgia, Elvetia, Spania, Germania, etc
29
0
Cine plm mai e si broasca ? De cand e smecher asta ? Intreb si eu baieti care mai stiu,de unde e asta din km4-5 ? Faceti o confuzie,nu e nici unul cu porecla asta in km4-5 si nici pe oras nu am auzit de vreun smecher cu porecla asta de broasca,pe vechi era unu broasca care sa batut cu moro din tomis nord,dar broasca ala era rocker si nu avea treaba cu pescaria,ala era hot,de ala vorbiti ?
7
1
Pesti din km 4-5 Vira Calu Bidi Grigorenco Broasca Velicu Placinta MANUTA,CAND AVETI DE GAND SA-I ARESTATI Acesti nemernici de oameni care se cred smecheri au corupt fetele de la 16 ani si le-au trimis la produs in Anglia Belgia Elvetia Spania,etc. De ce nu-i arestati?De ce ai lasati in pace? Perchezitii arestatii si condamnati 15 ani de inchisoare sa vada smecheria ce inseamna din afacerea cu sperma Mai vinde seara la librarie faina la plicuri, import olanda sau spania. Faceti un fragrant si o sa descoperiti, ce nu a-ti descoperit voi politisti in ultimii 10 ani, la acesti libidinosi de oamen
20
0
Baaaa jegurilor,la puscarie cu voi....acolo va este locul,te aranjez eu pe tine prin ordinul Peaky Blinders! Dati-as muie!
10
0
Iuliane ramai viata mea, dar as vrea sa il incerc si pe virgil. Tin minte toate obrazniciile iuliane, cum sa te uite tata, lasama doar odata sa ii umblu in r ect lui virgil si promit ca o sa fim ferciti cum ne place noua pe piscina la mine.
10
0
Ce intrerlop bre, ca facea "scandal" la pacanele? ala e un papagal bagat sageata.
13
0
Tata Birlic sunt,te rog nu ma insela cu Vira,chiar daca sunt o tarfa masculina,si toata viata mea am fost un bulangiu care si-a bagato in cur din frageda copilarie sa stii ca eu te-am iubit sincer,mai tii minte cand ma puneai sa fac striptis la tine la piscina dupa petreceri,dupa ce plecau fetele iti dansam eu,mai tii minte tata ? Nu ma insela cu vira
15
0
Ultimul contact sexual lam avut cu dan grigorenco la bar la birlic...el doar ne-a filmat...nu imi pare rau de nimic stiu ca sunt smecher si pe viitor as vrea ceva serios cu vira tot filmat si difuzat pe facebook...ii vreau tare pe toti
20
1
Daca are aviz si de la IPJ Constanta, inseamna ca e implicat, stim noi cine, care are o strada intreaga in km 4 5 . Nu dam nume , pt ca se sterge comentul dupa aceea. Cand cel care a dat aviz are articole aici, nu se da voie la postari, ca sa ii uram Paste fericit !
10
2
Pe Ursoi cu catelusii manuta sau druga. Iulica Ursoi e campion mondial, e emblema Constantei, viitoarea sala polivalenta ar trebui sa-i poarte numele
13
5
Cand eram in viata astia erau doua pizde
11
1
a ramas fara mana cand fura fier vechi din vagoane in port lol
8
1
Nu mai votati PSD sau PNL ca va vinde si va fute toata familia.
6
2
Toti pestii nenorociti ii numiti,interlopi
19
0
cine e intrepolul asta..cel cu cielo rosu
8
3
ba multi bulangi sunteti si comentati ca sa va aflati in treaba si aia care mancati cacat ca umbreste si ca acolo era parc sa o sugeti acolo a fost o casa de chirpici care ramansese riuna si sa curatat si sa ingradit numai ca toti sclavi care trageati masina pe terenul de cand sa ingradit nu mai aveti unde mancati cacat ce umbreste terenul ala , ce spatiu verde a fost acolo vrajeala multa ca noi romani ne uitam in curtea altuia si matele ne garaie de foame si tu ca reporter mai verificati informatile inainte sa scrieti ca trebuie sa si dovediti ca omul e interlop
4
26
Asta e masura lui Fagadau. Blocuri langa blocuri, blocuri intre case, Constanta ghetto. Strategie zero, spaga grupa si viziune de lumea a 3a. Votati-l in continuare, armata de prosti.
22
0
pentru ala care se cruceste so fi nascut cu ea ciunga prostule da tot ia taiato unu si o are de plastic acu
2
0
birlica o sa intre cel putin 10 ani,are cateva dosare in cercetare si mai urmeaza unu mare
14
0
ba da prosti mai sunteti cine e ma interlop? parlitu asta care are 1 restaurant si 2 cazinouri si isi face un amarat de bloc cu banii stransi de 10 ani. Oamenii smecheri au relatii si bani si tac si fac,in schimb mortii astia din km5 se dau rotunzi pana la puscarie,dupa se fac fetite cuminti,nu mai faceti interlopi toti covrigari,smecherii nu stau la colt sa sparga seminte,smecherii se duc numai in vacante. Si pentru prostu de mai jos de intreaba daca aveau dovezi ii luau demult,prost esti ca ii lasa sa o gafeze sa ii bage bine,nu 1-2 ani ci 4-5 cel putin.
18
9
Bah citesc comentariile si ma crucesc. Manuta nu are ma mana taiat, s-a nascut cu mana mica e un defect genetic si asta ascunde de cand l-a fatat masa. Banii lui si a lu Druga sunt facuti pe japca si fetite in germania si franta. Bloc daca vor isi vor face ca autorizatiile sunt pe spagi si amenintari de la golanii din km45... ca ohoo sunt multi... deci lasati come tariile ca sint inutile, va zice unu care ii stie pe baietati de cand erau copii la scoala generala si furau 5 lei de aluminiu si jicau coci pe came ca bani nu aveau.
22
5
Sunteti invidiosi pe mine ca o duc bine si fac bani,vedeti ca e un clip pe youtube cand raman fara wisky si sluga mea preferata Birlic se autosesizeaza si imi pune wisky si red bull in pahar,cel mai loial catel al meu Birlic este,de mic l-am invatat si a stiut ca menirea lui cand va fi mare,va fi de sluga,catel doar ma uit la el si stie ce are de facut,imi duce gunoiul,imi face piata,bate covoare,e baiat bun,pacat ca are vanga tocita la cat la futut asociatul meu Victor Padre
27
5
Ofer spre inchiriere shtanga sau funie tip parama vas pescaresc pentru cine doreste sa "ISI TRAGA BLOCUL" de la munte la mare sau pur si simplu 20 de m la dreapta sau stanga pt ca de 30 de ani ii tot avem pe altii care ne "umbresc" din panorama cu cate o panarama!ARTICOL SCRIS PE STIL LIMBISTA intr o situatie ANARHISTA intr o CONSTANTA TRISTA ca laba cu ochiii in revista!
8
4
Ba cacatule care comentezi atata esti nervos ca nu ti mai da mata pizda?
1
24
Aloo ANAF verifica cineva de unde au atatia bani?
44
1
bine ati venit in orasul meu unde doar smecherii si interlopii au succes. e tara in care doar daca esti ciocan si smecher reusesti. restul munciti si achitati ratele 30 de ani. sclavilor! aici noi suntem regi. ciocul mic. bravo brumba sau cum ii zice. sclavii la sapa, noi suntem tatici.
22
4
Chiar nu aveti un glont pentru Druga asta?
45
5
Este doar o diferenta intre machidoni si interlopi,mache lucreaza legal cu primarul orasului si angajati din primarie de la primul primar de dupa 1990 pana la Mazare si Fagadau ,pecand interlopi tot cu acte legale de la primarie lucreaza dar astia mai impart si pe la politie sau justitie din "roadele munci lor",modul asta de lucru in trecut se numea pile,cunostinte si relatii acum are un nume mai scurt,SPAGA sau MITA spunei cum vrei ca tot aia este.
31
4
ce discriminare!cu ce sunt mai presus machedonii decat interlopii de numai ei au voie sa construiasca?ia lasati l in pace si uitati va in ograda proprie
15
10
ESTE VB DE PRELUNGIREA GRINDEANU, LA LIDL , TOATE BLOCURILE ALEA AU ASA ADRESA
10
1
Neinteresant... daca ziceai ca scrie o carte , cadeam pe spate
18
2
Dar de ce mortii mati sa le dea cate 15 ani de puscarie??au duso pe mata la pula??tot scrii atat de astia din km 4-5,esti un frustrat,daca avea garda ceva la mana nu crezi ca ai aresta demult???mai dute in mortiii tai de sluga dezordonata si veziti de treaba ta nu mai comenta tu tot mereu de km 4-5
6
46
Constanta ,orasul interlopilor.PSD partidul hotilor.
36
6
Manutza e o putza. Hahahah.
14
2
Isi ''Trage bloc '' .....ce expresie de jurnalist ...... stil Geto ..... Asa vocabular este rusinos .
13
5
Victor Manea este cumva ala cu elefantul care a candidat la primarie prin 2008 si s-a umplut de penibil?
9
4
Terenul l-aU vandut acum ceva timp in urma deoarece nu aveau iei banii necesari sa construiasca blocuri .Si el si Manuta sunt parliti, abia vinde 3-5 g pe zii sa bage motorina la masini, si sa cumpere o punga de seminte sa spargem in colt la librarie. Nu va-ti intrebat niciodata DE CE NICI O FEMEIE ,ca sotie ,NU STA CU DRUGA??...puneti-va intrebarea asta
25
1
Nimic nou sub soare.. dar totusi sa privim partea buna ca pe centura o sa se faca parc.. mai dai una mica, mai te dai in balansoar..
18
2
Hai ma de unde atatia mafioti?! niste parliti care aburesc o adolescenta, alti prapaditi care cer taxa de protectie covrigriilor si babelor cu patrunjel, gainari tatuati cu 50 de lei cu tus de scris
30
2
Blocurilor in Constanta continua in fiecare zi. Orice portiune de spatiu verde sau parcare sunt vizate.
26
3
Ei si ce daca? Este interlop dar stie sa faca frumos fata de cei ce iubesc mafiotii politici? Este el interlop dar protejat de autoritati precum speciile rare? Atunci muie PSD,este omul respectat de statul nostru si sa nu va mai legati de el! Adica Iohannis cu casele alea e interlop? Ia vedeti,mucles si repet,muie PSD ca altfel o beliti cu totii!
5
18
ASTIA REPREZINTA ROMANIA !MAFIOTII CARE ASI VAND NEVESTELE
46
1
Invidiosilor !!!! Bravo lui !
12
34
Mai Andreea unde ai vazut tu ca nr. 24 de pe soseaua Mangaliei se afla linga str. Serg. Grindeanu Nicolae? Fat-o dai drumul la mers pe jos ca s-ar putea sa ramii inchilozata.
7
3
ba diarile drq cu ziaru vostru de kkt asta ie un sifon ordinar!!!
15
5
Manuta are corona virus a loat de la FIcasa din Italia a dat la toata cumpana si 4 5 birlic nu il mai largeste in vanga ca e putred Mosul si sa nu se rupa ceva din el
26
4
Nu ii dati acestui smecheras autorizatiile.
35
3
Camatarul Done Viorel i-a dat bani criminalului Apetrei Florin si i-a taiat capul lui Itoafa in toamna anului 1998
26
4
DACA NU AI DOUA MAINE AI VOIE SA CONDUCI UN AUTOVEHICUL ? CU TOATE CA AI CUTIE MANUALA, DAR MAI TREBUIE SA SEMNALIZEZI SA TRAGI DE VOLAN, TEORETIC SA FACI SI O PANA, ZIC SI EU NU STIU
27
3
druga are doar un procuror care cotizeaza la el si il tine in brate de ii da bani si ii mai da cate o femeie cand are omu chef dar el nu stie ca restul din parchet stiu ce si cum dar il lasa pana calca pe vreunu pe coada ca doar nu pica ala din cauza lu druga
35
5
Pesti din km 4-5 Vira Calu Bidi Grigorenco Broasca Velicu Placinta Podo CAND AVETI DE GAND SA-I ARESTATI Acesti nemernici de oameni care se cred smecheri au corupt fetele de la 16 ani si le-au trimis la produs in Anglia Belgia Elvetia Spania,etc. De ce nu-i arestati?De ce ai lasati in pace? Perchezitii arestatii si condamnati 15 ani de inchisoare sa vada smecheria ce inseamna din afacerea cu sperma
74
4
Cand ai prieteni buni, din astia, procurori, nu ai ce sa patesti! Da, pe cine a suparat " interlopul" Druga?
42
5
Pe banii de droguri?
46
4
politia,diicot,dias,trupe speciale,transporturi si cate ori mai fi ele sunt la bara bara cu interlopii si proxenetii din romania si isi primesc spagile intocmai si la timp.In aceasta tara doar fraierii mai muncesc dar acestia nu sunt protejati de sistemul aratat mai sus si cum gresesc ceva cum li se intocmeste dosare penale.Eu cred ca singura meserie cu protectie in aceasta tara este proxenetismul.In regimul lui Ceausescu muncitorul era protejat de partid adica sistem.Hai sa ne facem proxeneti sa nu muncim si vom fi respectati in Romania
50
5
Pe nea manuta il umfla cand iese din casa pe 15.are praduiala pe el.....
27
4
iesiti in strada protestati ,blocati constructia blocului umbreste zona
48
5
bulangiu asta era sluga lu mazare il trimitea sa i faca treburile nasoale si victor manea manuta i a taiat unu mana de aia o tine bandajata o are de plastic. Manuta vezi ca baietii cu grade nu au uitat de luv cand l-ai taiat pe ala doar te asteapta sa iti taie si mana buna
48
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108