REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Inventatorii VACCINULUI anti Covid-19 promit unul și împotriva CANCERULUI!

Inventatorii VACCINULUI anti Covid-19 promit unul și împotriva CANCERULUI!

Replica API 21 martie 2021 | 14:34 3032

Inventatorii vaccinului împotriva SARS-CoV-2, Ozlem Tureci şi soţul ei Ugur Sahin – cofondatorii BioNTech, compania germană care a dezvoltat primul ser anti-COVID din lume – îşi propun să continue cercetările în domeniul luptei împotriva cancerului folosind acelaşi principiu al tehnologiei ARN mesager, informează ABCnews.go.com, citat de stiripesurse.ro.

Este dificil de estimat când va fi posibil un vaccin contra cancerului, dar Ozlem Tureci crede că în câţiva ani această soluţie va fi disponibilă pe piaţă. Inventatorii vaccinului anti-COVID, Ozlem Tureci şi soţul ei Ugur Sahin au primit din partea preşedintelui german Frank-Walter Steinmeier una dintre cele mai înalte distincţii ale statului german, în prezenţa cancelarului Angela Merkel.

Cei doi cercetători aveau oricum în plan să folosească armele sistemului imunitar contra tumorilor în momentul în care epidemia din Wuhan, China, a cuprins întreaga lume.Fuziunea cu gigantul Pfizer a permis companiei BioNTech să livreze lumii primul vaccin anti-COVID pe bază de ARN mesager. Principiul de fucţionare a vaccinurilor cu ARN mesager (precum Pfizer/ BioNTech sau Moderna) este că transmit instrucţiuni corpului uman pentru a produce la rândul său proteine care neutralizează virusul. Acelaşi principiu poate fi folosit şi împotriva tumorilor, explică cercetătorea Ozlem Tureci pentru ABCnews.go.com.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai ai loc de ei, mueee Kaufland, moooe Lidl, Moee VW, moee romanilor care pupa curul nemtilor
2
2
Natia mamii voastre de jeguri umane, aveti vaccinul anti cancer de mult timp, dar numai pt voi miezul universului! Futuva n gura de jeguri!
2
2
Ce nu vi se spune: Cele 4 vaccinuri anti-covid aprobate sunt o platforma multifunctionala care pot fi reprogramate sa faca orice: pot fi un leac, dar si o arma pe termen lung. Documentati-va!
5
6
automat si la un vaccin contra prostiei , dobitociei si pandemiei politici!vom fi salvati in urmatorii treizeci ,patruzeci de ani!
5
2
vaaai, dar companiile farmaceutice cum vor mai face profituri?
7
0
O sa fie disponibil numai in tarile civilizate, nu aici..
5
1
o sa zicem saracu mai ducea cancerul pe picioare inca zece ani dar dupa medicamentu minune s a dus
4
2
dupa aia e treba autoritatilor sa te convinga ca oricum tot te imbolnavesti si te ia dracul dar din alte motive, evident!!!
3
6
ii mai pune o lingurita de sare si e bun la orice,si la o clisma
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272