REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Invitaţie la Zilele Oraşului Năvodari!

Invitaţie la Zilele Oraşului Năvodari!

Replica API 25 iulie 2019 | 01:29 880

Primăria și Consiliul Local Năvodari vă invită, în perioada 26-28 iulie 2019, la Zilele Orașului Năvodari, eveniment organizat în incinta stadionului Flacăra!

Sărbătoarea orașului va debuta vineri, 26 iulie, de la ora 17, cu inaugurarea noului Skate Park din Năvodari, dedicat tinerilor iubitori și practicanți ai sporturilor extreme.

Investiția, în valoare de 1.4 milioane lei, a fost realizată din fonduri de la bugetul local și cuprinde piste pentru trial, dirt jumping, climbing, bouldering, skate și role. În cadrul evenimentului de deschidere, cei mai talentați tineri în arta graffiti-ului se vor bate în culori și forme în cea mai inedită competiție: Graffiti Wall!

De asemenea, sâmbătă, de la ora 17, Primăria va premia, în cadrul unei festivități, elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare județene și naționale, urmând ca apoi pe scenă să se joace o piesă de teatru pentru copii.

În serile de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 19, pe scena amplasată lângă stadionul Flacăra vor urca unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: Ștefan Bănică Jr, Ioana Ignat Band, Fuego, Vali Vijelie, Distinto, Doinita si Ionut Dolanescu, Nemuritorii, Maria Constantin, Renata Iager, Harmony Sound, Iuliana Zlatov, Balcan, Daniela Gyorfi, Dan Taranu, Iuliana Puschila, Nicu Paleru, Nelutu Magurean, Marian de la Lunca, artiști locali. Prezentator va fi Liliana Cazan.

"Ne dorim ca această tradiție a orașului să ne aducă mai aproape unii de alții! Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea Năvodariului!", au transmis autorităţile locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incep pomenele PSD - nu uitati ca ei protejeaza hotii si talharii care distrug Romania. Numiti o fabrica locala in care lucreaza tinerii navodareni- dar sa nu fie fabrici de gogosi PSD.
1
0
Iar ne vom caca pe noi cu taranul coclit de Axinte , cu tiganoii manelisti ca Vijelie , cu expiratul dar foarte scumpul tigan Banica Jr. ! Trei zile in care nu ne vom putea odihni , aceleasi tarabe infecte cu porumb fiert si floricele , cu mizerie si evaziune la greu ! Balciul seu se putea organiza foarte bine la ferma puscariasului MATEI ca tot are gradina zoologica si a cumparat tot Legmas-ul ! Cu banii ir0siti pe circ se putea repara Podul de la ecluza !
2
0
Indragitii artisti canta gratis? Miile de euro cheltuiti degeaba, cand puteau fi folositi pentru lucruri mai utile, nu pentru circ.
2
0
ca in roma antica.piine si circ!
4
0
Gata , vin alegerile!!! Baga muzica, baga bautura...sa faca matul baston poppulimea care voteazaPSD, calaii Romaniei:
3
0
1.4miloane lei? bah adica 14 miliarde vechi! bah v ati tampit! are 50 de m lungime si 30 latime ,cu 3 cacaturi de scanduri indoite pe acolo,in mijlocul boschetilor langa apa,cu un gard din plasa de parca e cotet de gaini! ala e park skate in pula mea! ati furat iar futuva in gura ati tras o bine pe asta,ce ati zis vin alegerile si daca nu mai iesiti,sa va asigurati...pula in gatul vostru!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272