REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iohannis către parlamentari: Nu faceţi rău societăţii mergând mai departe cu legile justiţiei

Iohannis către parlamentari: Nu faceţi rău societăţii mergând mai departe cu legile justiţiei

Replica API 29 noiembrie 2018 | 02:48 369

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut miercuri un apel către parlamentari să renunţe la unele legi care "fac rău românilor şi care nici nu corespund standardelor europene" şi i-a îndemnat pe aceştia "să nu facă rău societăţii româneşti".

"Este responsabilitatea dumneavoastră să asiguraţi buna legiferare într-un cadru de dezbateri deschise şi transparente. (...) astfel încât deciziile luate aici să fie adaptate la nevoile reale ale societăţii. Este încă timp că reveniţi asupra unor legi care nu au nici susţinerea oamenilor, şi nici nu corespund standardelor europene. Nu puneţi în joc tot efortul şi sacrificiile românilor pentru care sunt atât de respectaţi în Uniunea Europeană. Nu faceţi rău societăţii româneşti mergând mai departe cu legi ale justiţiei şi cu modificări ale codurilor penale care sunt incongruente cu o democraţie veritabilă", a declarat preşedintele Klaus Iohannis în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O forma de viata ,care nu stie nimic si nici nu-l intereseaza ,penalii ataca justitia atata poate produce neuronul lui sasesc.In rest,se simte confortabil la Cotroceni.Bravo Franz!SICTIR!!!
1
2
pus in fruntea tari de serviciile din romania cu acordul parteneriatului strategic.
2
3
Saptecase e speriat rau. Se strange latul si portile Jilavei i se deschid incet dar sigur. Copii, voi sa nu furati case, altfel ajungeti ca nenea Klaus, cu morcovul mereu in cur.
3
4
am ajuns ca tara sa avem imaginea unei menajerii.Cand apar oameni cerebrali sar gunoaiele sa critice.Cred ca daca nu era Iohanis sa ne reprezinte cat de cat efectele guvernarii psd-alde-udmr erau mult mai catastrofale cu represalii din partea U.E mult mai mari
4
2
hai fraierilor sugeti-mi cacatul ca unu !!! Cu limba jighimelelor !!! Muie dragnea, muie pesede !!! Muie cu mult cacat postacilor pesedei !!!
3
2
Iohanis ce a facut pentru voi ma prostilor ? A luat sute de mii de euro din chirii pe case luate cu japca fara acte , a facut trafic de copii lucruri reale ! Neam de prosti si de maimute
2
4
Felicitari d-le presedinte! Un discurs direct si la obiect... Da, va pasa de romani! Multumim!
4
4
Observam cu mare ingrijorare cu totii ca acesti guvernanti se fac ca ploua, ei au alte preocupari si intr-adevar asa este: singurul obiectiv al acestei guvernari Dragnea-Dancila e sa-l scape pe Dragnea de inchisoare si de dosare. E clar ca nu-i mai intereseaza nici Europa, nici romanii, nici mersul Romaniei si e foarte trist acest lucru.
3
3
Bravo celor care au postat inaintea mea. Bravo celor care gandesc corect si care sunt pe picioarele lor. Bravo celor nu pot fi dusi de nas.
5
6
L-am auzit pe Johannis spunand ca Romania are nevoie de oameni cinstiti care sa-i conduca destinele... Tocmai hotul de case vorbeste, tocmai el?! Pur si simplu nu mai suport discursul ipocrit al acestui individ. Daca mai adaug si intonatia aia absolut dizgratioasa, am toate motivele sa tastez volum out pe telecomanda...
9
6
La n dosare care sunt blatuitor mi ar fi rusine sa deschid gura zdreanta
9
6
bine mai vermorel mergem mai departe cu intelegeri justitie cu SRI cu politia politica , cu condamnari cu puscarie executata apoi ne cerem scuze senini ca am gresit ,sa-i ceri tu scuze lui Gutau ,Rarinca, Rusanu samd . Stai linistit 2019 este aproape de ales te mai alege dracu si sa vezi cum incepi sa zbieri ca justitia nu mai este corecta.
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272