REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iohannis: Lucurile în continuare vor fi mai grave. Ne aşteptăm la o creştere a numărului bolnavilor

Iohannis: Lucurile în continuare vor fi mai grave. Ne aşteptăm la o creştere a numărului bolnavilor

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1230

Klaus Iohannis, foto: captură Youtube

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că lucrurile vor fi în continuare mai grave şi se aşteaptă la o creştere a numărului bolnavilor, însă a spus că statul se pregăteşte din ce în ce mai bine pentru a trece de această perioadă foarte grea.

"Este o perioadă grea, este o perioadă foarte grea. Din păcate, şi asta ne spun experţii, lucrurile în continuare vor fi mai grave. Ne aşteptăm, din păcate, la o creştere a numărului bolnavilor, dar vedem cu toţii că şi statul se pregăteşte din ce în ce mai bine. Îmi doresc foarte mult ca şi românii să fie din ce în ce mai bine pregătiţi şi să respecte aceste norme. Împreună vom trece prin această criză", a afirmat şeful statului.

Iohannis a făcut apel la cetăţeni să respecte normele de igienă şi să evite contactul cu alţi oameni.

"Oricât de bine ar fi pregătite autorităţile, şi sunt bine pregătite, o parte semnificativă revine fiecărui român în acest demers de a preveni răspândirea coronavirusului. Este foarte, foarte important - şi o să repet acest lucru la fiecare declaraţie pe care o fac - evitaţi contactul cu alţi oameni, evitaţi să vă atingeţi, să vă îmbrăţişaţi, evitaţi cu orice preţ să vă întâlniţi într-un loc cu mai mulţi oameni! Respectaţi toate normele de igienă! Oricât de paradox ar suna, cel mai important lucru este să ne spălăm foarte des pe mâini, să evităm să ne atingem fizic cu alte persoane", a adăugat Iohannis, potrivit Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat, sâmbătă, o vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat în incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie "Ana Aslan" Otopeni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nene chiar daca legi cateva cuvinte chiar daca nu ...esti intr o continua SILENZIO STAMPA . Asa ca dute ....dar dute departe ,departe
0
0
PiZeDe sug pwla..
0
2
Vis sau virus? Ca, in cazul lui, nu fac diferenta...
2
0
vezi ca la baietii aia care cara busteni nu le ie frica de virusi, cand vom iesi din case vom gasi romania cheala doar cateva tufe o sa mai ramana .. si un ficus
4
0
Oricat de paradox ar suna, cel mai important lucru este sa ne spalam foarte des pe maini, zice insul din poza. In ce consta paradoxul? A te spala pe maini e un paradox, in raport cu scopul urmarit? Unde sunt criticii lui Dancila? Asta nu e oare o exprimare ce se cuvine amendata? Sau cand e vorba de stapan nu se pune?...
5
1
esti un vis urat kkanis
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920