REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis - mesaj către medici: Ştiu că vă este greu; ne uităm la voi cu speranţă

Iohannis - mesaj către medici: Ştiu că vă este greu; ne uităm la voi cu speranţă

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 802

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi un mesaj medicilor români, cărora le-a spus că sunt în "prima linie" a luptei împotriva COVID-19.

"Ştiu, ştim că vă este greu, dar voi sunteţi în prima linie. Noi toţi ne uităm la voi cu speranţă, cu încredere. Sunteţi linia de apărare a populaţiei împotriva acestei epidemii", a arătat preşedintele.

El a asigurat personalul din spitale că autorităţile fac eforturi pentru a le pune la dispoziţie materialele necesare pentru a-şi face meseria.

"Noi, autorităţile, politicienii, vom face tot ce este necesar pentru a vă asigura materialele de care aveţi nevoie", a punctat Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Şeful statului a avut marţi o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce au fost considerati medicii o categorie speciala si li s au marit salariile foarte mult direct la nivelul anului 2022 in conditiile in care alte categorii de bugetari nu au avut aceasta facilitate. Le au marit salariile enorm Un medic castiga aprox 10-14 mii lei net lunar. Si ei acum ce fac. Dau bir cu fugitii. Altfel vor salarii de la spital de la universitate de la cabinete private. Vor salarii de peste tot. Ei au voie Chipurile sa muncesca 40 de ore pe zi care are doar 24 ore. Rusine sa le fie si au dovedit lasitatea si lacomia. Niste hiene lacomi de averi.
0
0
Totdeauna cu limbajul de lemn " sa aveti incredere, saptamana viitoare, o sa fie bine, guvernul munceste f. bine, etc". Pai bai, omule ii bagi pe front cu numai cu halate. Asta pt ca tu ai dormit pe tine si acum, si 5 ani mai inainte. Pardon, ai mai facut turism pe la Tenerife, Stambul, Florida. Nu tb. unu dintre hoinarii migratori sa intre in tara fara sa stea o luna in carantina. Apoi nu v-a preocupat sanatatea,voi ciuma galbena ati scazut bugetul de la 6% la 4% , Catu spunand ca sanatatea si invatamantul nu sant prioritati.Si acu vii sa te spui ca ai incredere in medici. E cinic.
3
0
Cum ar fi ca angajatii din sistemul de sanatate sa revina la munca cand VOR avea tot ce le trebuie, pina atunci sa astepte in izolare acasa?
4
0
"colegiul medicilor" iubeste un politician. Gretosi sunteti, futu-va muma'n cur de jeguri!
7
1
Speri mata dar speri degeaba!
5
0
Usor psd-istule ca explodezi
1
7
Da burtos imputit, vad cata admiratie ai pentru ei futu-ti mortii ma-ti de sas nenorocit. Bine ca nu le spui ca au ghinion cu mastile jigodie imputita ce esti. Pai ba animalule, de ce in secunda doi dupa ce ai declarat situatie de urgenta, nu ai cooptat toti producatorii de echipamente de protectie si medicamente din Romania sa lucreze strict numai pentru noi? De ce nici acum nu ai facut-o, la o luna dupa? De ce? Pentru ca esti o jigodie nenorocita, si tu si toti cretinii care te slujesc, incepant cu limba-n cur Mandolina care vomita ce caci tu. Sper sa ajungeti sa muriti in chinuri slugilor !
6
1
Sa trezit mutu
8
0
Si noi va iubim si va asiguram de toata stima noastra. Intre timp familiile noastre sunt in pericol. Fiecare supravietuieste cum poate ca tratament specializat nu exista.
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108