REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ion Iliescu, despre Mircea Ionescu Quintus: „A fost prototipul de om politic unanim apreciat şi respectat”

Ion Iliescu, despre Mircea Ionescu Quintus: „A fost prototipul de om politic unanim apreciat şi respectat”

Replica API 16 septembrie 2017 | 00:16 405

Moartea preşedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, reprezintă o mare pierdere pentru viaţa publică şi politică românească, a declarat, pentru AGERPRES, fostul şef de stat Ion Iliescu.

"Am aflat cu întristare vestea încetării din viaţă a domnului Mircea Ionescu Quintus, om politic proeminent în perioada de după 1989, unanim apreciat şi stimat pentru calităţile sale deosebite, pentru experienţa sa politică şi de viaţă, pentru spiritul său ponderat şi echilibrat. A fost o prezenţă activă atât în perioada activităţii Consiliului Provizoriu de Uniune Naţională - prima structură de tip parlamentar constituită la începutul anului 1990, cât şi după aceea, după alegerile din mai 1990, fiind ales în Senatul României, în perioada activităţii de elaborare a Constituţiei ţării - Constituţii noi, democratice a României. O perioadă a fost şi ministru al Justiţiei. Peste tot s-a bucurat de stimă şi aprecieri unanime pentru spiritul său deschis şi ponderat, a fost prototipul de om politic unanim apreciat şi respectat de către toţi, independent de orientarea sa politică", a subliniat fostul şef de stat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
corect punctat, opusul dvs
2
0
Tot oameni sunt si ei.DUMNEZEU SA-L IERTE
1
0
asa-i la comunisti,dupa tavaleala se lauda...!
1
1
Mircea Ionescu Quintus a fost calul troian al partidului comunist condus de dej,ceausescu si ion iliescu, in romania furata.Jos comunisti,securisti care conduc romania din 1989
2
1
Sa mori cu partidul tau de cacat de mana si cu toti psd-istii.
2
1
Bai boule fatarnic si nesimtit de comunist notoriu. Tu nici sa nu deschizi gura la oameni de genul celor care au fost adevarati romani ca Mircea Ionescu Quintus, Ion Ratiu si altii; politicieni adevarati. Nu ca tine o jigodie comunistoida care a facut mai mult rau decat chiar Ceasca. Sa crapi dracului odata cu toata sleahta ta de psdei. Hooooo.
2
0
Prototipul de om? Asta se exprima cu limbaj comunnistoid si cand e sa aduca omagii unui liberal autentic,nu unui cacat de pedelist zis liberal? Iliescu si basau,doua picaturi de mizerie in istoria amara a Romanei,distruse cumplit de cei doi.
4
1
Urmezi tu tataie, doar ca o sa te duca la Targoviste unde, acelasi pluton de executie, format din cei trei criminali ai lui Ceausescu, o sa-ti puna si tie capat zilelor, potaie bolsevica.
5
1
Magariul pre magariul scarpina ! Este vorba despre magariul securist ...
0
1
In sinea lui,nea ilici-bilici,regreta ca nu l-au trosnit minerii si pe mircea quintus la mineriade.Ca doar d'aia i-a chemat! Sa le dea o bataita lui quintus,radu campeanu,ion ratiu si coposu ca sa le bage democratia in oase
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108