REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

IPS Teodosie, declaraţii ŞOC la instanţă, în dosarul fermei Nazarcea

IPS Teodosie, declaraţii ŞOC la instanţă, în dosarul fermei Nazarcea

Replica API 30 octombrie 2017 | 22:34 406

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost trimis în judecată pentru că ar fi obţinut ilegal 1,4 milioane de lei din fonduri europene pentru suprafeţe de teren agricol pe care a fost cultivată viţă de vie. În cadrul acestui proces, la termenul de azi, IPS Teodosie a declarat: “APIA a efectuat mai multe controale şi au fost întocmite procese verbale şi niciodată APIA nu a atenţionat în legătură cu cheltuirea fondurilor în mod nejustificat. Totuşi, în acest timp s-a dispus măsura controlului judiciar. Am constatat că la ferma Nazarcea existau unele nereguli prin care s-au întocmit acte în nume propriu, iar acestea nu îmi aparţin. Împuternicirea care ar fi fost semnată de mine e o copie falsă. Pentru aceste considerente am sesizat autorităţile statului”. Curtea de Apel a dat următorul termen pentru data de 27 noiembrie în cazul dosarului Nazarcea.

Mai mult, apărătorii lui IPS Teodosie au solicitat revocarea măsruii controlului judiciar, dar instanța a amânat pronunțarea pentru data de 31 octombrie.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curva de Teodosie
0
0
Jigodia asta trebuie sa inFunde puscaria! Mizerabilul asta.
5
1
Trage dupa tine tot alaiu de banditi amin
3
1
Tanasexule ce faci acolo ma baiatule ..ai venit si tu cu stapanu tau ? bravo baiatu
5
0
RUSINE,RUSINE, RUSINE! Fara cuvinte: in fata acestui individ omul de rand cu frica de dumnezeu se confeseaza!
12
3
DOMNULE ARHIEPISCOP TEODOSIE!DECLARATIA DATA IN INSTANTA NU FACETI ALTCEVA DECAT SA VA AUTOACUZATI.FINALUL DECLARATIEI ESTE DEZASTRUOS PENTRU DUMNEAVOASTRA.AM INCREDERE IN INSTANTA SA FACA DREPTATE FARA SA FIE INFLUENTAT DE VESMINTELE PE CARE LE PURTATI.
13
3
Dar v-ati intrebat de ce a fost numit Dan Burlacu, un neica nimeni, director la Apia ? Tocmai ca sa-l favorizeze pe Teodosie. Asa ca popa cam are dreptate, dar e atat de jegos incat il baga pe prapaditul ala la puscarie
17
4
Popalai mafioti , popalai penali , popalai mizerabili ! Spagoveanul si al sau limbist Tanasescul , cu muma podareasa , au un loc sigur la ocna , la bulau ... Acolo este locul parazitilor !
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272