REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iulia Vântur, într-o rochie superbă de mireasă! Cum au reacționat fanii

Iulia Vântur, într-o rochie superbă de mireasă! Cum au reacționat fanii

Replica API 30 august 2022 | 20:59 1052

Fosta prezentatoare de știri, Iulia Vântur, a postat o fotografie în care poartă o rochie de mireasă, iar complimentele fanilor nu au întârziat să apară.

Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu șase ani, în India, iar de atunci îi merge bine atât pe plan personal, având o relație cu Salman Khan, cât și pe plan profesional, pentru că are numeroase contracte de imagine, dar și numeroase concerte.

Recent, Iulia a postat o fotografie în care poartă o rochie albă, o culoare a purității și simplității. Fanii au fost fermecați de frumusețea vedetei și i-au scris numeroase mesaje prin care și-au exprimat aprecierea.

,,Albul este o culoare atât de magică: ușoară ca un nor, calmă ca briza și totuși rebelă ca o floare sălbatică’’, ,, Albul – este o culoare a purității și simplității, transmite inocență, rafinament și bun gust.....Arăți magnific!’’, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

În timp ce unii au vrut să o laude pe Iulia Vântur, alții au ales să glumească puțin și l-au atenționat pe Salman Khan să aibă mare grijă, pentru că în România este o tradiție, în care la nuntă, mireasa este furată.

,,Hai să fie într-un ceas bun! @beingsalmankhan, ai grijă că la noi se fură mireasa! Fii cu ochii-n patru că așa nu mai găsești", a spus un urmăritor.

Părerea Iuliei despre Salman Khan

Întrebată într-un interviu care crede că este motivul pentru care iubitul său este atât de iubit și apreciat de lume, Iulia Vântur a mărturisit că acesta și-a păstrat simplitatea, iar „vinovați’’ pentru asta sunt părinții lui, care i-au oferit o educație desăvârșită.

„Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul că are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune «bhai», adică «frate» (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu «după vorbă, după port», însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali", a dezvăluit Iulia Vântur, conform Viva, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
terminati ma cu prostituata asta ,indianul e insurat si are copii si nu isi lasa familia pentru individa .
1
0
ba iulia,lasa ba tiganelile si vino sa ti-o dea sub coada unul de-ai nostri.N-o sa ai loc niciodata printre t****i decit ca sluga,maimuta ce esti!
1
0
mai p r o a s t a ca muierea asta foarte rar... pai gasea tzigani bogati si aici la sinesti , bolintinu , clejani , tzandarei , etc... vai de capul si mirosul ei !
1
0
imi vine sa vomit , cind vad cum fug unele romance dupa p**a exotica. Proastele din tara se lasa cotopenite de tigani...vai ea natie.
0
0
este prroasta rau! S-a dus la capatul lumii pentru o tchioara cand avea destule aici la Romanica!
0
0
N-are nicio treaba Salman cu fatuca asta. Ea viseaza si asteapta degeaba.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272