REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

JAF. Bătrână de 81 de ani, dată cu capul de perete, în scara unui bloc!

JAF. Bătrână de 81 de ani, dată cu capul de perete, în scara unui bloc!

Replica API 31 octombrie 2018 | 00:08 430

O bătrână în vârstă de 81 de ani a ajuns la spital miercuri, după ce a fost atacată în scara unui bloc! Jaful s-a petrecut în jurul orei 16.00, când femeia a intrat în blocul în care locuieşte, vis-a-vis de City Park Mall.

Femeia a urcat scările, când un individ care a urmărit-o a început să-i tragă geanta, împingând-o. Agresorul a fugit cu geanta femeii; toată scena s-a petrecut la etajul 3.

Femeia s-a lovit de un perete la cap, fiind dusă de rude la spital. După ce va primi îngrijiri medicale, aceasta va depune plângere la Poliţie. "Bine că nu a căzut pe scări, să păţească ceva mai rău", au spus rudele femeii agresate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu exista ordine in nici-un sector de activ itate --Politia n-are personal suficient pol locala nu prea se omoara justitiaii lasa liberi scoala nu poate sa fie dura ca incalca drepturile copilului parintii n-au timp ptr ca muncesc 12 ore pe zi --O societate aiurea fara reguli!
0
0
Legile sunt foarte domoale in ce priveste infractiunile cu violenta .si traficul de persoane,adica desconsiderarea fiintei umane de catre niste insi complet dezumanizati .E limpede ca totusi conditiile din puscarii nu sunt chiar asa de grele dar nici anii de parnaie pentru violenti nu sunt destui.Tara este coplesita de infractori si este absolut necesar sa se ia masuri dure,altfel vom deveni ca locuitorii din Medelin ,Romania va fi toata ca un cartier de criminali columbieni. Deja Justitia este impotriva drepturilor omului,securistii apara abuzatorii,romanii fug cu milioanele din tara.
0
0
Articolul este pus ieri, marti, dar stiu ei ca victima a ajuns la spital miercuri. Scott, engage!
0
0
zona tomis 3 e plina de tigani si drogati, politie ioc, acolo ar trebui sa stea non stop un echipaj sau mai multe de politie. La gara e aceeasi situatie, am vazut ca macar dimineata si seara e un echipaj de politie care sta acolo si monitorizeaza zona.
7
0
Burtosii de la paza si protectie, care au masinile chiar vis a vis de City Mall pe cine pazeau, ca au niste burti de la lene si nesimtire....trebuie ca politia sa se implice mai mult, sa iregistreze, sa-i chestioneze pe toate panaramele care urmaresc si pierd vremea fara motiv pe strazi si locuri publice eventual sa-i si fotografieze. In tarile civilizate, daca te uiti mai mult de 5 min la o persoana, se numeste hartuire si se considera infractiune.
9
5
asta este inceputul, nemernicii astia, excroci, analfabeti, hoti, borfasi ordinari- si-au votat tot ce si-au dorit si inchisoare acasa in vilele de lux- sluga tudorel va scoate toti criminalii din inchisoare- si atunci - care pe care- de preferat ar fi ca inceputul sa fie cu femeile din familia acestui pres tudorel si cu amantele puscriasului draknea
14
3
Bai vita proasta altceva nu stii decat muie, sa o iei tu cu familia ta de cacat!
9
10
Alegeti PSDul in continuare si o sa o sugeti!
14
7
Vremea jafului adica sa vezi aproape de craciuni jafurile
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272