REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

JEG ȘI MUCEGAI în sedii ale POLIȚIEI! „Mirosul nu se simte printr-o poză!”

JEG ȘI MUCEGAI în sedii ale POLIȚIEI! „Mirosul nu se simte printr-o poză!”

Replica API 11 august 2018 | 00:00 404

Sindicaliștii de la Europol Garda de Coastă îi transmit mesaje cu fotografii ministrului Carmen Dan!

Sindicaliștii de la Europol Garda de Coastă îi transmit mesaje cu fotografii ministrului Carmen Dan!

Toalete mizerabile, clădiri cu pereții scorojiți, cu mucegai, în care persistă mirosuri greu de suportat. Așa arată încăperile în clădirile în care muncesc „angajați de rând ai Ministerului Afacerilor Interne”, semnalează membrii Sindicatului Europol Garda de Coastă. Aceștia au demarat o serie de postări pe pagina de Facebook, în care prezintă realitatea din structurile din subordinea MAI, pe care le prezintă ca mesaje pentru ministrul Carmen Dan.

„Doamna ministru, poate ne citiți la cafea sau trebuie să vă dea alții raportul despre ce au mai postat „ăia pe care trebuie să-i opriți”. Pentru a fi în fruntea noastră și să puteți să faceți treabă serioasă în scopul eficientizării sistemului, trebuie să îl cunoașteti bine de jos în sus, cu plusuri și minusuri. Mai ales minusurile sunt importante, pentru că ele fac diferența!

Aceasta este o toaletă dintr-o structură aparținând MAI. Lucrătorii condamnați să o folosească ne-au transmis că se simt norocoși că o au și că în colectiv, întâmplător, nu există permanent și personal de sex feminin cu care ar trebui să o împartă, deși au existat situații când au fost nevoiți să facă asta (mișcările temporare de personal). Infiltrațiile, umezeala permanentă și igienizarea ocazională (nu zilnică, cum ar fi normal) din lipsa personalului îngrijitor și a materialelor necesare, au acest rezultat! Ce părere ar avea DSP în astfel de cazuri? Știți câte sunt? Muuuuulte! Dar știți câți lucrători suportă și situații mai grave? Muuuulți!”, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol Garda de Coastă.

O altă postare, aceeași problemă a infrastructurii în care lucrează polițiștii: „Este sediul unei structuri în care lucrează angajații de rând ai MAI. Urmele de umezeală arată cum te plouă chiar dacă vrei să te adăpostești, iar toamna și iarna acestea nu sunt gălbui, ci negre, din cauza mucegaiului. Nu vă întrebați ce parere are cetățeanul care se izbește de această imagine când trebuie să se adreseze lucrătorilor care lucrează zilnic aici și nu vă mai gândiți la sănătatea colegilor (pentru moment! - pentru că vă vom arăta și interioare de spații în care lucrătorii MAI își desfășoară activitatea)”.

„De mulți ani, nu au fost bani pentru renovare. Nu ne întrebați de igienizare. Nu vreți să știți cum și de către cine se face. Colegii care ne-au transmis-o (fotografia prezentată cu o toaletă învechită, cu chiuveta sub care tronează o găleată!) au adăugat că mirosul, greu de suportat, nu a ieșit în poză. Dumneavoastră probabil vă așteptați ca sindicatele să se ocupe de astfel de lucruri. Greșit! Este obligația angajatorului!”, este un alt mesaj transmis de sindicaliști.

Reamintim că, în cursul acestei săptămâni, reprezentanții Gărzii de Coastă au transmis precizări în care arată că au fost și urmează să mai fie realizate reparații la mai multe sedii, dar și achiziții de mașini și ambarcațiuni.

Florentina BOZÎNTAN

Citește și: INVESTIȚII MAJORE la Garda de Coastă: reparații la mai multe sedii și achiziții de mașini și ambarcațiuni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Labagii,asta este motivul pt faianta sparta pe pereti!
2
0
din cate ciubucuri ati facut trebuia sa va faceti case putintel mai mici si restul investitii la locul de munca
10
0
Vrei sa se murdareasca militianul pe manute,asa e peste tot,nu fac nimic asteapta sa le faca altii curat ,ca de ei sunt militieni si nu pun mana ,folosesc personalul civil..mai au putin si ii spala si la fund pe Domni militieni care numai dau ordine..PUTORI ORDINARE,INGANFATI si PROSTI ,nu TOTI doar 75% restul sufera de lene cronica ,nu pot sa faca nimic..
9
1
Astia asteapta soldati in termen cu solda de 25 de lei sa le faca curatenie la toaleta.Aici se vede nesimtirea.Oricata scoala au nesimtirea de a sta cu toaleta mizerabila cand acolo trebuie sa fie curat zi de zi mai ales ca nu e folosita si de alte persoane.Asadar,nici ptr ei nu cumpara cateva placi de faianta,un bazin de wc,o punga cu var,o pensula.Ba caschetelor,nu mai publicati poze ca va faceti mamele de ras ptr lipsa de educatie si caracter.Sau poate asa mizerie aveti si acasa dar nu va iese poza...
9
1
Puneti mana in plmea si dati o mana de var pe pereti...nu aveti leusteni?.nu mai bagati spagile in buzunare si cumparti materiale sa nu mai arate spatiul ala ca la voi acasa...escrocilor patentati !.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108