REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Judecătorii au decis INTERNAREA nevoluntară a tânărului care a TERORIZAT constănțenii!

Judecătorii au decis INTERNAREA nevoluntară a tânărului care a TERORIZAT constănțenii!

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:26 541

Dosar penal

Dosar penal

A fost pusă în mișcare acțiunea penală, în urma plângerii persoanei vătămate, în cazul tânărului care ar fi agresat fizic o femeie, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din municipiul Constanța.

Astfel, polițiștii Secției 3 au avut cadru legal pentru a face în continuare toate demersurile pentru ca bărbatul în cauză să fie tras la răspundere, conform legii, în cadrul dosarului penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, va informăm faptul ca acesta a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice. În urma constatării, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus internarea nevoluntară, urmând a fi transferat într-o unitate specializată de asistență medicală.

Amintim că mai multe persoane s-aua arătat scandalizate e comportamentul tânărului, precizând că este foarte violent.

”Bună ziua, astăzi a venit rândul meu să mă adresez vouă... prieteni...vă voi spune o mică poveste întâmplata zilele trecute.. În data de 28.03.2019 în jurul orei 7.00 dimineața, pe aleea Garofiței, intersecție cu Avram Iancu, mama mea a fost agresată de un individ.și când spun agresată, vreau să spun că acest individ a încercat și aproape a reușit să-i dea cu o cărămidă în cap.norocul,să-i spunem așa,a fost că a reușit să se ferească și punând mâna la cap,individul a lovit-o în mâna...ceea ce a dus la lovirea destul de rău a mâinii,necesitând atelă gipsata și concediu medical.am chemat ambulanță...și poliția... am dat declarațîi și am umblat prin doctori etc..poliția a zis că nu îi poate face nimic...acest individ este drogat și foarte periculos...cu câteva zile înainte, a mai agresat o femeie însărcinată...și după cum v-am zis ,poliția nu face nimic...mi-au zis să le fac poze cu acest personaj...le-am făcut...în parcul de la casă de cultură...era jumate dezbrăcat...i-am făcut poze și astăzi..culmea..lângă mine..la 20 cm..la ușa mășinii...nu va dați seama ce a fost în sufletul meu...am sunat la polițistul care se ocupă de caz...și a zis că nu poate face nimic....acum,va întreb pe voi..ce ați face în această situație?! (...) poate mai sunt și alte persoane care au fost agresate de acest individ și poate dacă facem plângere mai muți,atunci poliția ne va lua în serios...și poate vor lua măsuri...sau ma mai întreb...bine, nu ii poate face nimic...dar eu,dacă îl prind și îl ...nu știu..ce aș putea eu să-i fac..în sfârșit..ceva...să sufere...mie ce ar putea să-mi facă poliția?! (...)", a postat o persoană pe Facebook.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnii judecatori au infirmat cererea parchetului de arestare preventiva a numitului stingaciu gabriel din murfatlar , cu toate ca a fost prins la volan beat , drogat , si fara permis de conducere. Domnule judecator , daca puneau procurori mai intai pe facebook intamplarea cu siguranta l-ati fi arestat .
5
0
Il stiu de pe St cel mare --e un amarit care e lasat de societate in voia sortii -- statul e de vina cu acesti oameni !__intr-o zi il bateau 2 pusti tigani fara sa le faca nimic --poate astea il duc la starea lui de confuzie
5
0
Eu inteleg ca sunt unii oameni cu mari probleme. Inteleg ca trebuie ascultati si ajutati. Dar, cand un astfel de rahat violent face ravagii, trebuie luate masuri radicale! Eu l-as arunca intr-o groapa, de unde sa nu mai iasa. Nu merita intelegere! Cei care scriau, zilele trecute, ca l-au vazut prin oras si au fost pe punctul de a-l zdrobi, nu mai zic nimic?
6
2
Drogangiu ca Mazare!
4
1
e florin zamfir care ma facut la casi din pamant si paie eu leam praduit la prosti cu bani frumosi
2
4
Doar dosar,cei de la sectia 3 o sa arunce dosarul in dulap si acolo o sa ramana
8
1
bravo Replica!
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272