REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Kira Hagi a debutat în filmul ”Între chin și amin”. Reacția lui Gică Hagi: ”Un film frumos, dar puțin cam dur”

Kira Hagi a debutat în filmul ”Între chin și amin”. Reacția lui Gică Hagi: ”Un film frumos, dar puțin cam dur”

Replica API 3 octombrie 2019 | 00:00 641

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a debutat la 24 de ani într-un lungmetraj. Marți seară a avut loc premiera de gală a celui mai nou film produs de regizorul Toma Enache, „Între chin și amin".

Un film tribut adus celor care au cunoscut suferința în închisorile comuniste, în special terifiantul „Experiment de la Pitești".

O peliculă cu momente pe atât de dure, pe atât de adevărate. Deținuții erau loviți cu bestialitate chiar și în momentele în care erau hrăniți sau li se oferea o cană de apă. Deși tema închisorilor comuniste nu este nouă în cinematografia românească, filmul este primul care abordează cruntul "Experiment Pitești".

În rolurile principale ale filmului care de astăzi va rula în cinematografe îi puteți vedea pe Vali Popescu, Constantin Cotimanis, Ana Pârvu, Kira Hagi. Kira a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film. A mai jucat în scurt-metrajele "București, te iubesc" (2014) și "Fragile" (2017).

"Au fost emoții foarte mari! M-am documentat mult mai mult pentru acest rol și am vorbit cu bunicul meu. Mi-a explicat despre ce-a însemnat «Experimentul Pitești» și dimensiunea acestei tragedii. Mi-a fost un pic greu să-mi intru în rol, chiar a fost dificil... Am jucat un rol foarte dur și un personaj important.

Au fost multe ore de muncă, dar sunt fericită după lansarea filmului! Este unul foarte trist și puțin cam dur. De ce nu m-am uitat la secvențele cu mine? Pentru că am emoții și nu-mi place să mă uit la mine. Prefer să-mi fac treaba cât mai bine și atât. Urmează proiecte importante în România, dar momentan totul e secret", a spus Kira la finalul proiecției.

"Kira Hagi a fost wow! Este un om extraordinar, foarte bine educat, cu o inteligență emoțională ieșită din comun. Este incredibilă!"- Vali Popescu, actor

Gheorghe Hagi: "Un film frumos, dar puțin cam dur!"

Din sală nu a lipsit nici Gheorghe Hagi, care a văzut premiera alături de soție, dar și cumnatul Gheorghe Popescu, fostul căpitan al Barcelonei: „Îmi plac filmele care au în spate o poveste, o realitate. Filmul este foarte frumos, dar puțin cam dur. Felicitări celor care l-au făcut! Kira a fost și ea aici, ea este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin".

Regizorul Toma Enache: " Kira o fată foarte talentată"

După prima proiecție a filmului la care au asistat în jur de 400 de persoane, regizorul Toma Enache a fost aplaudat la scenă deschisă.

"E o împlinire că am reușit să fac acest film în care au jucat actori de excepție. Mă bucură foarte mult reacția publicului de la sfârșit, dar și liniștea în care s-a vizionat. Asta spune că oamenii au simțit durerea. Îl prețuiesc pe Gică Hagi și este un om extraordinar. Face lucruri fabuloase! Și e o bucurie că am reușit ca Kira Hagi să debuteze în filmul meu! Este o fată foarte talentată și mi-am dat seama că se potrivește filmului. S-a descurcat excelent, cu un rol foarte bun!", a spus Enache.

"Kira este o superfată, te face să te relaxezi. Este un partner de film, foarte, foarte bun"- Ana Pârvu, actriță

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia sa mearga la film cu aparatori si glezniere ... daca era asa de dur.
0
0
urata cipanca,,merge la babaroaza.
1
0
Un film mediocru
1
0
Sufletul comertului
2
0
asta nu e film. e o propaganda capitalista. asa faceau si comunistii cand erau la putere. se fut ideologiile una pe alta. nu e nicio diferenta
4
0
Wow! Ce legatura are filmul cu sportul !?.... Incredibil !! Aaa...da, ... e fica lu'TATA..... CIRC .... LA RUBRICA SPORT, in dispererea lor, a machedonilor, dupa publicitate !?
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108