REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

LAUDE pentru Constanța: „Ați avut cele mai spectaculoase standuri la Târgul de Turism al României 2019!”

LAUDE pentru Constanța: „Ați avut cele mai spectaculoase standuri la Târgul de Turism al României 2019!”

Replica API 29 martie 2019 | 00:55 419

„De departe, Constanța a fost cea mai bună! Ați avut cele mai frumoase standuri, cele mai spectaculoase!”, a afirmat ministrul Turismului, Bogdan Trif, la adresa autorităților județene și locale, joi, 28 martie a.c., cu ocazia participării la deschiderea Târgului de Turism „Vacanța”, care se desfășoară la Pavilionul Expozițional.

Ministrul Bogdan Trif a avut însă și niște sfaturi: consideră că, în promovarea litoralului, se impune o promovare mai bună a distracțiilor de la malul mării, acesta fiind unul din punctele forte ale țărmului românesc.

„Anul acesta, la Târgul de Turism al României 2019, Constanța a fost de departe, cea mai bună. Ați avut cele mai frumoase standuri și cele mai spectaculoase. Foarte mulți turiști au venit la standurile dvs și au luat oferte pentru a-și petrece concediul, vacanța pe litoralul Mării Negre. Trebuie să puneți accent foarte mult pe distracția de la malul mării. Să știți și să nu mi-o luați în nume de rău. Avem o mare extrem de frumoasă, dar poate nu este cea mai frumoasă din lume. Dar ce aveți dvs. aici este distracția, care este non stop. Trebuie să profitați de acest lucru și trebuie să mergem și pe acest sistem de promovare. Sper să aveți anul acesta un nou număr record de turiști”, a afirmat ministrul Trif.

Primarul Decebal Făgădău, prezent de asemenea la deschiderea târgului de turism de la Constanța, a ținut să mulțumească celor care au sprijinit autoritățile în realizarea standului Constanței la Târgul de Turism al României. Ba mai mult, a dezvăluit că la ediția din 2020, Constanța și Tulcea nu se vor mai prezenta cu mai multe standuri, ci cu unul singur, al Dobrogei.

„Era firesc ca astăzi să avem o vizită atât de importantă, pentru că la Târgul de turism al României, Constanța a înconjurat standul ministerului și tocmai, ca un semn de curtoazie, ministrul a venit la noi. Pentru că, într-adevăr, Constanța a avut o prezență extrem de dinamică, extrem de apreciată. Iar eu vreau să le mulțumesc nu doar colegilor din partea publică, cât celor din sectorul privat. Nu foarte mulți, dar inimoși, nu foarte guralivi, dar extrem de pragmatici și profesioniști și cei din sectorul privat au venit și ne-au arătat că se poate. Nu vreau să mulțumesc unuia sau altuia, dar vreau să mulțumesc fiecăruia care a fost prezent alături de noi la Târgul de turism al României, iar Constanța cred că a fost zona cea mai vizitată, dincolo de pavilionul operatorilor.

Vorbim despre investiții, despre o lege ce stă să apară, cred că deja se vede că este o altă atmosferă în zona aceasta de turism. La următoarea ediție, în februarie 2020 venim cu un nou brand, Dobrogea, astfel încăt să nu mai avem standurile separate, municipiul Constanța, Tulcea și Consiliul Județean Constanța”, a afirmat Decebal Făgădău.

F.B.

Citește și: Constanța, VEDETĂ la Târgul de Turism 2019! Litoralul s-a lăudat prin cluburile din Mamaia, Cetatea Tomis și diversitatea gastronomică!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa domnu ministru si cand iesi afara dintre standuri in oras te mananca cainii aia cu covrigi in coada . Da de obiectivele turistice din Ct nu vb nimic .pai ce sa vb ca acest oras arata jalnic o statiune care este un amaldan de blocurii unu in altul fara locuri de parcare nici o arhitectura pe scurt un oras de polistiren . Un oras fara industrie un oras cu asa zis turism din care castiga doar o mana de oameni fostii acoliti a lui Mazare . Despre cazino imi vine sa bag capul in pamant cand mai vad cate un turist ca il fotografiaza ,despre port din zeci de mii salariatii mai sunt vreo 8000 ,
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108