REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Liberalii insistă cu proiectul de acordare a unei subvenţii la transportul elevilor din tot judeţul. Voi ce părere aveţi?

Liberalii insistă cu proiectul de acordare a unei subvenţii la transportul elevilor din tot judeţul. Voi ce părere aveţi?

Replica API 15 august 2018 | 12:42 628

Consilierii judeţeni au fost convocaţi, în data de 22 august, în şedinţa aferentă lunii în curs, pe ordinea de zi fiind înscrise mai multe rectificări bugetare. Surpriză!, pe convocator figurează înscris şi un proiect al consilierilor judeţeni de la PNL, Iordache Marian, Bola Bogdan, Popa Liviu, Gima Stelian, Zahariuc Cristian, Cruşoveanu Marian, Topolov Geanina.

Proiectul se referă la “acordarea facilităţilor la transport pentru elevi şi studenţi”. Mai exact, liberalii propun ca elevii şi studenţii să beneficieze de subvenţie la transportul intrajudeţean, de 50%. Discuţia pe acest proiect a avut loc şi la o şedinţă anterioară, mai exact atunci când Bogdan Bola a reproşat că iniţiativa nu este luată în seamă. A fost momentul când preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, dar şi secretarul judeţului, Mariana Belu, au explicat că nu există nici bază legală, nici studiu de impact asupra bugetului. La rândul său, vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz, i-a acuzat pe liberali că au intrat în campania electorală.

Rămâne de văzut dacă acest proiect va primi votul consilierilor care formează majoritatea, dar şi dacă există avize favorabile în susţinerea demersului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vanzatori de sezlonguri nu liberali. Bogdanel mai vinde la bici bar?politica de dreapta e o mare absenta doar pomeni. asa ca daca nu au ulei si malai vor sa dea bilete. construiti baza legala pentru ca altfel va mananca curtea de conturi. Faceti proiecte de dreapta adevarate de crestere si educatie sustenabile. Altfel pierdeti alegerile ca si pana akum si nu mai aveti nici carnati sa dati la prostime sa ajungeti consigliere ..
0
0
Sunt acord cu subventionarea transportului intrajudetean 50% sau 100% pentru elevi dar numai pe ruta domiciliu-scoala si retur. La fel trebuia facut si pentru studenti, nu gratuitati aiurea pentru plimbari in loc sa se tina de carte. Romania nue Germania. Daca esti elev sau student si vrei sa te distrezi fa-o pe banii parintilor tai si nu pe banii contribuabililor
1
1
E exact ca aia cu Blocul de pe Nicolae Iorga pe spatiu verde unde e bagata ma sa lu Bola chipurile ca cenzor. Pai bine mai mancatori de rahat pesedist, iar va da psd proiecte ca voi nu sunteti in stare? Asta e proiect tipic psd! Oricum nu e vreo diferenta intre voi aici la Constanta!
1
0
Daca este legal si sunt bani totul este ok. Altfel, liberalii nepregatiti propun ca de obicei aberatii. Solomon Ion care este Doctor in drept de ce nu este consultata. Este membru PNL cu functie in Biroul judetean. Daca l-ar fi consultata nu ar mai face propuneri ridicole.
3
0
Noi avem parerea ca si-o fi facut unul dintre ei vreo firma de transport,pe numele lui ma-sa sau a lui tac-su,gen Maganu la Mangalia,si vrea sa bage niste masini la parandarat...
1
0
Bai psdisti muisti, pentru studenti s-a putut acorda transport gratuit pe cfr, ca deh, studentii au drept de vot, ca sa se plimbe zilnic cu trenul, sa faca naveta zilnic B - Cta. Dar pentru elevi nu se poate! Sa va fie rusine! Mu1e PSD
1
3
Mai putin Tov Iordache care e mai cunoscut restul ilustrii necunoscuti. Cea mai slaba echipa PNL increzuti si aroganti. Cu astia la conducerea PNL Constanta Psd ul castiga o 100 de mandate lejer sau mai bine fuzioneaza intr un partid unic ca nu e mare diferenta intre ei. Toti au contracte cu statu
7
0
Cel mai de stanga partid din Romania! Este atat de in stanga incat centru politicii pare contrasens! La Constanta au ramas doar politicienii ciuruc in acest partid!
4
0
Normal ca vor mocangeala pentru firmele de transport Peneliste din Constanta. Butnaru nu are ce sa mai care? Sau vre ti sa ii faceti curu mare lu Tucan? Natie urata sunteti bai penelistilor din Constanta cu Sica Mandolina al vostru cu tot.
5
0
Investii ceva nu aveti in program domnilor de la Pnl? Niste scoli de meserii, ceva industrie? Parcuri indistriale? Poate niste investitori straini, firme ceva din afara? Nimic... tot pe faina si ulei, doar ca voi ii spuneti altfel, transport gratuit! Cat sa mai suporta tara asta atatea gratuitati? Cat sa mai duca in spate care muncesc cinstit si platesc taxe, pomenile voastre electorale??? Cat mai Liberalilor??? De asta va zapaceste Alde pe unde va prinde, ca e lumea satula de demagogia voastra! Clonati l pe BOC si la Constanta ca voi astia de aici sunteti pesedizati pana in maduva oaselor!
6
1
De asta castiga Psd in constanta de 20 ani fara intrerupere. Ca astia subt intrerupti undeva la creier. Gratis sa fie totul daca se poate, ca pe timpul comunismului, ca si voi ce naiba sunteti, pui de comunisti. Nu stie niciun liberal ce inseamna sa fii liberal si sa aplici politici liberale. Ei vin tot cu gratuitati ca si psdistii. Mita electorala mai bine spus! Sa aiba ce urla in campanie. V-am dat moca transportul la copii, votati ne! Ce ordinari de politicieni.
4
0
Nu inteleg o chestie. Sa ma lamuriti va rog. Liberalii stiu oare ce sunt?? Vad ca sunt mai socialisti decat psdistii. Tot pe mocangeli tot pe mocangeli. Aia dau faina si ulei, ei sunt mai elevati si dau tranport moca ptr elevi. Pai care elevi mai baieti, ca toti sunt la munca. Ati avut grija voi sa ramanem fara forta de munca. Retardati mai sunt liberalii din constanta si jur, parca din ce in ce mai retarzi se fac. Un proiect liberal nu am vazut la ei, bai,nene, da unul. Sa imi fie scuzat vocabularul, dar astia ne cred fara neuroni. Psd ne-au gazat la propriu, iar astia vin cu fumigene elector
4
1
Suntem de parere ca trebuie acordate subventii ptr chirie si hrana elevilor asemenea cacatilor jandarmi care asigura paturile ocupate cu raniti in spitale
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515