REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Liderul AUR îi dă replica lui Kelemen Hunor: 'UDMR nu își are locul în Parlamentul României'

Liderul AUR îi dă replica lui Kelemen Hunor: 'UDMR nu își are locul în Parlamentul României'

Replica API 8 decembrie 2020 | 23:23 2751

AUR susține că UDMR nu își are locul în Parlamentul României și transmite că vrea modificarea Constituției în sensul interzicerii formațiunilor politice pe criterii etnice, spune George Simion, în replică la afirmațiile lui Kelemen Hunor, conform Știripesurse.ro

George Simion, co-președintele AUR, a reacționat la afirmațiile liderului UDMR, Kelemen Hunor și spune că Uniunea Maghiarilor nu își are locul în Parlamentul României. Mai mult, AUR vrea modificarea Constituției, astfel încât formațiunile politice alese pe criterii etice să nu mai intre în Legislativ.

„UDMR nu își are locul în Parlamentul României. Respectăm comunitatea maghiarilor din România și avem candidați etnici maghiari în AUR care intră în Legislativ. AUR se opune, însă, constituirii și funcționării formațiunilor politice pe criterii etnice iar în acest sens va demara o campanie națională pentru modificarea Constituției în sensul interzicerii formațiunilor politice pe criterii etnice”, spune George Simion.

Kelemen Hunor consideră că nu era nevoie de intrarea unui partid ca AUR în Parlament.

„Nu era nevoie de o astfel de forță în Parlament, dar cetățenii au rezolvat această problemă și vom vedea ce se va întâmpla mai departe și cum se va comporta acest partid în Parlament, dar din punctul meu de vedere, nu era nevoie de așa ceva în Parlamentul României, în 2020”, a spus la RFI Kelemen Hunor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca aur nu ar face absolut niciun gest nedemocratic si ar mentine majoritatea de dreapta inseamna ca pentru romania s.au aliniat planetele, asta ar insemna ca psd si udmr formeaza o minoritate de nebagat in seama , practic nici nu ar mai exista .
2
1
un partid diversionist,santajist...ce nu are legatura cu problemele romanilor,si nici cu ale maghiarilor din Romania,..scopul lui este Transilvania.De ce in Spania politicieni cu apucaturi udmr-iste au fost condamnati cu sustinerea UE,iar la noi UE ai protejeaza.Alianta cu ue va lasa Romania fara Transilvania,o vom da din cauza datoriilor prostesti facute de interlopii de la putere,indiferent de partid...totul e doar o chestiune de conjunctura,..ce-au realizat stramosii nostri in 2000 de ani ,au distrus derbedeii de la putere in 30..,..si sunt romani
3
1
Initial am crezut ca e partid de rromi. Chiar ma miram, un tigan care sa atace minoritatile cand el insusi e minoritate. Dupa care mi-a dat seama ca tiganii nu sunt o minoritate, sunt o majoritate in tara asta. Asta explica succesul acestui partid.
12
2
La cum se agita asta in declaratii...l-am vazut foarte agresiv.Daca te aud aia din UE cum vorbesti de minoritatile din tara ne trage pe dreapta din UE.Asta nu este normal.Zici ca-i fratetele lui Adolf. Deja se si vede cocotat in varf.
7
5
bozgorii nu doar ca sunt in parlament ci si la guvernare si vor primi ministerul educatiei si pe cel al culturii ca sa ne distruga de tot - totul din cauza unor malarioti galgejiti avizi de putere care isi vand neamul huooooo
9
1
Forta AUR felicitari
15
9
Cu toate ca are dreptate, traim intrun stat si uniune democratica, si trebuie respectate toate minoritatilor. Cam asta e partidul pe care romanii l-au votat, un partid prorusia. Cam nasol. Vadim Tudor ar fi facut echipa cu ei. Au gasit nisa sa intre in mintea romanilor. Nu va temeti, cum au aparut asa vor disparea, rapid!
5
14
Haha! Dar are dreptate totusi...
11
1
udmr e o cangrena care trebuie eradicata
23
4
AUR si UDMR reprezinta o amenintare pentru Romania!
22
16
nu sunt eu aurist,dar sustin desfiintarea acestui partid curva si profitor.mue UDMR
47
3
Si sta Iancu pe statuie si le da la unguri muie.bravos AUR.cine nu se simte roman in Romania ne poate cauta in Stepa mongola.
44
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272