REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Lucian Bode

Lucian Bode

Virgil STOIAN 30 septembrie 2023 | 00:00 512

Lucian Bode a găsit soluția pentru reducerea consumului de droguri: PNL vrea de urgență comunități terapeutice. Acum s-a trezit și Bode? Nu e cam târziu? Au trebuit să se întâmple atâtea tragedii ca să își scoată și el capul din nisip?

Lucian Bode

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
1
0
Unde e cerere e si oferta. Pe bune? Uite ca romanii si-ar dori bunuri de larg consum de calitate,de preferinta originale,daca si asa preturile sunt cocosabile .E asa ceva? Nu! Deci,se poate sa fie un consum dirijat in fuctie de interesele unora? Da,asa si este. Se poate oare ca traficantii sa fie declarati inamici,se fie razboi fatis impotriva lor? Da,se poate dar e de munca.
0
0
oricum ar fi politicienii sunt numiti s a castige si s a cotizeze, fac nu fac treaba ei au un grafic de conducere, se schimba si vin altii si mai si !
0
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
10
1
LA CIT DE p***t E ANALFABETUL ASTA .....CE AI VREA DE LA EL?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272