REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: PSD nu putea avea o opţiune mai bună

Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: PSD nu putea avea o opţiune mai bună

Replica API 19 ianuarie 2018 | 00:55 470

Premierul interimar Mihai Fifor spune că PSD nu putea avea o opţiune mai bună pentru funcţia de premier decât Viorica Dăncilă, precizând că aceasta are "un profil european incontestabil" şi "o solidă experienţă politică şi administrativă".

"România are, de ieri, un nou premier desemnat, doamna Viorica Dăncilă, unul dintre cei mai experimentaţi şi respectaţi europarlamentari români. Am spus şi în CEX, subliniez şi acum...PSD nu putea avea o opţiune mai bună", a scris Fifor, joi, pe Facebook.

Potrivit premierului interimar, Viorica Dăncilă va continua punerea în aplicare a programului de guvernare pentru onorarea angajamentelor pe care PSD şi le-a asumat.

"Cu un profil european incontestabil şi având o solidă experienţă politică şi administrativă, Viorica Dăncilă va continua punerea în aplicare a Programului de guvernare pentru onorarea angajamentelor pe care PSD şi le-a asumat în faţa a milioane de români în decembrie 2016. Felicitări şi mult succes, Viorica Dăncilă", a mai afirmat Fifor, scrie Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă, propusă de PSD, pentru funcţia de prim-ministru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va reprezinta!!Werner s-a pisat pe voi a facut misto de cretinii care au vrut sa-l lucreze.acum mai ramane sa fim contemporanii prabusirii ''marelui imperiu din teleorman''.bine jucat,felicitari lui johanis.la vot,fiecare vom sti ce avem de facut.iete ca nu I-a iesit pasenta infractorului mustacios.
1
0
Am crezut ca esti un om serios ,dar se vede ca nu ai personalitate.
2
0
Chiar asa, ati recunoscut: "PSD nu putea avea o optiune mai buna" .... Asta spune mult si multe despre valoarea voastra, a pesedeilor.
3
0
Voi astia din psd ati avut profil politic de la nastere: pregatire, experienta, incontestabili...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108