REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai OCHIULEȚ este CONSILIERUL scos de PAZĂ din BIROUL Feliciei OVANESIAN

Mihai OCHIULEȚ este CONSILIERUL scos de PAZĂ din BIROUL Feliciei OVANESIAN

Replica API 17 octombrie 2021 | 21:11 4448

Mihai Ochiuleț se pare că este consilierul local USR scos de pază din biroul Feliciei Ovanesian. City-managerul municipiului Constanța a prezent un incident petrecut în cadrul Primăriei atunci când un consilier a dat buzna în biroul ei, fără să bată la ușă și ”probabil, cu intenția de a mă înregistra”. Iată ce spune USR despre acest incident.

,,Ulterior, a pătruns un alt consilier USR în birou, fără să bată la ușă, fără să i se permită acceptul care, probabil cu intenția de a mă înregistra, urla: ”Nu vrei să mi-l dai!”. L-am invitat să părăsească biroul, am chemat și paza. Menționez că cererea a fost redactată, înregistrată și soluționată de persoana abilitată din cadrul Primăriei care a eliberat documentele”, a punctat administratorul public.

Iată reacția USR Constanța:

,,În timp ce Mirela Garip scria solicitarea pentru a intra în posesia documentelor, consilierul local Mihai Ochiuleț a întrebat secretara doamnei City manager dacă aceasta și colega noastră sunt în birou și a bătut la ușă dar, având în vedere că ușile sunt duble este posibil să nu se fi auzit. După ce a intrat, colegul nostru a întrebat-o pe doamna city manager de ce refuză să ne pună la dispoziție documentele. Aceasta nu a răspuns și atunci Mihai Ochiuleț a repetat de 3 sau 4 ori solicitarea de a ne fi puse la dispoziție documentele. În acel moment, doamna City manager l-a poftit afară și, după ce a pus din nou întrebarea, colegul nostru a ieșit pe hol și doamna City manager a chemat paza.

Ulterior, pe holul instituției, Mihai Ochiuleț a întrebat-o pe doamna city manager de ce sunt documentele la dumneaei și dacă și domnia sa a făcut cerere pe 544 pentru a intra în posesia lor. Doamna City manager a spus că ea a luat dosarul doar ca să își aducă aminte de evaluarea pe care a dat-o, recunoscând ca nu are niciun fel de atribuții în ceea ce privește Spitalul de Boli Infecțioase, spital ce se afla în subordinea consiliului local motiv pentru care consilierii locali ar fi trebuit sa aibă acces la toate informațiile.”, spun cei de la USR Constanța.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici:

Felicia OVANESIAN (III): Eu NU mă COMPORT în PRIMĂRIE ca pe MOȘIA mea

USR: ,,Suntem la distanță de 2 SAPTĂMÂNI și nu am PRIMIT INFORMAȚIILE solicitate”

COCARGEANU: ,,Să NU mai CĂUTĂM tot felul de VINOVAȚI și să ne ASUMĂM DECIZIILE”

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce nume de popet are...ochiulet maro
4
0
In birou la Feliciu.
5
0
Dupa ce a trambitat peste tot ca parcarile cu taxa a lui fagadau sunt ilegale, le-a anulat in instanta, apoi a facut la fel chiar mai rau. A bagat parcarile cu plata peste tot, absolut peste tot si mai scump de 5 ori. Asa a inteles Ovanesian si Chirac sa inteleaga aplicarea liberalismului. Excroci !!!
5
0
Ce-a cautat la travestit in birou ...
19
1
reglari de conturi intre interlopi
16
1
Felicio, ce ascunzi? Te-au prins cu dosarul in gura!
21
6
Acest Felician tb dat afara in suturi din primarie, il influenteaza negativ si pe Vergil !
25
4
Un jeg acest Ochiulet
21
8
Hahalere pe vremea lui fagadau, alte hahalere acum...
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108