REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai Trăistariu îşi trage televiziune la Năvodari

Mihai Trăistariu îşi trage televiziune la Năvodari

Replica API 21 mai 2011 | 00:00 173

Cântăreţul îşi extinde afacerile

Cântăreţul îşi extinde afacerile

Cântăreţul Mihai Trăistariu îşi extinde domeniul de activitate. Pe lângă afacerile cele pe care le are deja prin ţară: un restaurant chinezesc la Iaşi, magazin de birotică la Piatra Neamţ, salon de înfrumuseţare la Bucureşti şi firma de taxi "Valentino &Doris" din Constanţa, cântăreţul a declarat, în exclusivitate pentru "Replica", faptul că vrea să-şi extindă proiectele inclusiv în Năvodari.

Conform spuselor artistului, afacerile îi merg bine, doar din firma de taxiuri obţine sume frumuşele, având contracte cu 100 de hoteluri din Mamaia şi Constanţa, aşa că s-a gândit să îşi deschidă al doilea studio de înregistrări, ba chiar şi o televiziune în Năvodari. Mihai Trăistariu, care îşi construieşte la Năvodari o vilă de lux cu un design ieşit din comun, a declarat că: "Lucrările la casă continuă. Au venit două arhitecte de la Bucureşti, care se ocupă de proiectul casei şi pe care le plătesc cu 6000 de euro pentru că vreau ceva mai special, o casă sub formă de scoică. Mai mult decât atât, doresc să mai cumpăr un teren în Năvodari, la malul marii, pentru că am în plan să îmi deschid aici propria televiziune şi încă un studio audio, pe lângă cel pe care îl deţin în Constanţa. Pentru televiziune am fost deja la CNA, trebuie să îmi fac o echipă mai mare şi sper să primesc un milion şi ceva de euro din fonduri europene că să pot să o deschid". Până când aceste planuri se vor materializa, artistul spune că este preocupat în prezent de promovarea unei artiste din Cipru, Khristina Matsa, de 17 ani, căreia îi face un album la studioul pe care îl deţine la Constanţa şi o piesă cu care aceasta va concura la Eurovision.

Vom reveni.

Anca MAXIM

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
casa in forma de scoica? da nu miroase urat? tornerache
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108