REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ministrul Educației crede că școlile cu WC în curte nu sunt o piedică

Ministrul Educației crede că școlile cu WC în curte nu sunt o piedică

Replica API 31 august 2022 | 00:00 926

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educației: „E o problemă exagerată. Mulți dintre noi am făcut performanță învâțând în aceste școli”.

„Planul pe care l-ați cerut, pentru conformitatea grupurilor sanitare în școli, știind că în urmă cu trei-patru ani erau peste 3.000 de școli cu grupuri sanitare neconforme, iar dacă autoritățile locale vor folosi finanțarea acordată prin bugetul Ministerul Educației vom rămâne cu 100 de școli, și e vorba de școli mici, am încredere că în doi ani nu va mai exista nicio (astfel de - n.r.) școală în România. Încrederea se va transpune într-un plan concret de acțiune pe care vi-l vom prezenta nu până la sfârșitul anului, ci mult mai devreme. Este o problemă exagerată și este legată de multe ori de calitatea Educației. E o problemă importantă, trebuie rezolvată, dar nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educației, din moment ce mulți dintre noi am făcut performanță învâțând în aceste școli, ea este o dovadă. Dar ea trebuie rezolvată. Clar. Și va fi rezolvată”, a spus la începutul ședinței de guvern Sorin Cîmpeanu.

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut marți ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, un plan pentru ca în doi ani să numai existe școli cu toaleta în curte. „Nu cred că e un efort financiar deosebit să putem să facem ca acest demers să se realizeze și să nu mai discutăm despre acest subiect”, afirma Ciucă, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multe din personalitati au invatat cu wc ul in curte daca vrei sa inveti inveti ca au astia palate si copii boi asa ca wc ul nu e un impediment stiu ca trebuie sa evoluam dar la sate nu stiu cand se va ajunge sa aibe
0
0
Asta e un capsoman. Un fel de florin ciordache . Se crede dictator. Va distruge ce a mai ramas din invatamant. Exact ca putin, vrea sa ramana in istorie, nu conteaza bine-rau.
0
0
in WC-urile din curte, adica in PRIVATA..se poate fuma la greu...nimeni nu-i vede..nimeni nu stie...ce bine ca avem PRIVATI.. in curtea scolilor..BRAVO DLE. MINISTRU...SA NE TRAIESTI...CU PRIVATILE TALE...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272