REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, operată de urgență

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, operată de urgență

Replica API 31 ianuarie 2019 | 00:00 1211

Monica Hill, Cătălin Botezatu

Monica Hill, cea despre care s-a tot spus că ar fi iubita designerului Cătălin Botezatu, are probleme de sănătate. Aceasta a ajuns de urgență pe mâna medicilor. În vara anului trecut, Monica Hill și Cătălin Botezatu s-au distrat pe cinste la Untold 2018. De atunci, s-a tot spus că sexy bruneta ar fi noua iubită a creatorului de modă. Tânăra trece prin momente neplăcute în aceste zile, fiind nevoie să fie operată de urgență. Medicii i-au descoperit Monicăi Hill un chist ovarian.

„Da, chiar am fost la mai mulţi doctori, am avut nevoie de mai multe opinii legate de problema aceasta. Am avut multe simptome şi chiar m-am simţit foarte rău, nu am ieşit o săptămână din casă… Nu, nu este o operaţie care durează foarte mult şi nici internată nu o să fiu nevoită să stau mai mult de două zile. Este o recuperare uşoară. În două săptămâni aş putea să-mi reiau activităţile zilnice. Cred că va fi de 0,5 – 1 centimentru cicatricea şi va dispărea foarte repede.Sunt foarte bine acum, cel puţin din punct de vedere psihic, am mulţi prieteni care mă susţin”, a declarat Monica Hill la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Monica Hill a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Bruneta din Cluj a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat cu designeri renumiţi din România, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
botezatu e un poponar ordinar, care il iubeste pe vasile de se caca pe el.. sau o vrea de la vasile pana se caca pe el. nu are cum sa i se scoale lu bote cu fetite...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272