REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Motivul pentru care Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram

Motivul pentru care Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram

Replica API 23 noiembrie 2021 | 23:52 1399

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de mai mult timp, însă de-a lungul acestei perioade au trecut prin numeroase despărțiri. Cei doi s-au afișat mai îndrăgostiți ca niciodată, după fiecare etapă mai puțin plăcută prin care au trecut, însă cu toate aste încă nu au planuri de nuntă. Mario Fresh a dezvăluit în cadrul unui podcast care este motivul pentru care nu se gândește la acest eveniment unic acum, scrie spynews.ro.

Mario Fresh, Alexia Eram

S-a vorbit mult despre despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh, astfel că au existat mai multe controverse între ei. Ei bine, în timp ce fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care cei doi vor anunța când o să aibă loc nunta, artistul vine cu noi declarații care spulberă aceste ipoteze.

Mario Fresh și Alexia Eram nu au planuri de nuntă

S-au despărțit de multe ori, însă de fiecare dată au reușit să depășească momentul tensionat împreună, astfel că treăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Deoarece au o relație destul de lungă și toată lumea se gândea la o nuntă și chiar un copil, recent, Mario Fresh a vorbit în cadrul unui podcast despre aceste subiecte.

Artistul a eliminat o posibilă nuntă în viitorul apropiat, cu atât mai mult venirea pe lume a unui copil, mărturisind că nu au asta în plan și că momentan este mult prea devreme. Pentru a nu lăsa totuși loc de interpretări, Mario Fresh a întrebat pentru ce motiv să se căsătorească, astfel că pe ei nu îi unește un acte, ci marea iubirea care este între ei.

Totodată, întrebat cum se înțelege cu mama iubitei lui, acesta nu a ezitat și a povestit că au o relație frumoasă încă de la început, când a fost primit cu brațele deschise.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a declarat Mario Fresh în cadrul unei emisiuni TV.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost despărțiți de mai multe ori

O bună perioadă nu s-au mai afișat deloc împreună, însă se pare că nu pot sta prea mult departe unul de altul. Alexia Eram și Mario Fresh dădeau de înțeles că s-au separat, iar acum într-adevăr fiica Andreea Esca confirmă despărțirea.

Invitată într-o emisiune TV, aceasta a fost întrebată cu privire la relația cu Mario Fresh care parcă se terminase. Ei bine, ea a precizat că în viața de cuplu există și momente bune și mai puțin bune, însă a ținut să spună că acum lucrurile merg foarte bine între ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care o fi motivul?sint doi manelistos cocalaros de los palmas
3
0
sper sa nu se inmulteasca oparitii astia doi
4
0
tac-su alexiei pe proaspatu.
5
1
Vorba Dlui Grigore, acesti indivizi inutili si care nu au performat nimic, vreodata , consuma hartia si cerneala ziarelor.
7
0
stiri cu mario galatzanu si cu fisa lui esca adica doua zerouri barate .
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272