REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Municipiul Mangalia îşi trage un nou city manager: singurul candidat - Georgescu de la Goldterm

Municipiul Mangalia îşi trage un nou city manager: singurul candidat - Georgescu de la Goldterm

Replica API 27 noiembrie 2017 | 00:00 773

După plecarea lui Romulus Dumitrana de la Primăria Mangalia, în vară, postul de city manager a rămas vacant. Nici o grijă, lucrurile s-au aşezat cum nu se poate mai bine: postul a fost scos la concurs, acum circa 3 săptămâni, iar Dan Georgescu a fost singurul care şi-a depus dosarul de candidatură. În cursul zilei de vineri, el a susţinut proba scrisă, iar luni are programat interviul. Neîndoielnic, el îşi va adjudeca funcţia, iar cel mai probabil contractul de mandat îl va semna pe data de 4 decembrie, după zilele libere acordate bugetarilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Facem precizarea că Dan Georgescu este din 2012 director al Goldterm, societatea de termoficare a municipiului Mangalia. După ce va semna contractul de city manager, postul de director al Goldterm va fi preluat de Doru Colgiu, care între timp şi-a pregătit dosarul de candidatură în acest sens.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oooo...iar in primarie...vezi cum il tradezi si pe radu....dupa model tusac...Probabil ca radu o sa-ti dea tot ce vrei...si nu uita, fati acte pe trotuarul din fata hotelului, ca nu se stie..
0
0
Felicitari domunule Georgecu, stiu ca veti face multe pentru oras si se va schimba perceptia despre dumneavoastra. In acelas timp, vai de capul alora cu Colgiu pe cap!!!! Colgiu asta e atat de rapace si strica tot ce atinge! Radule, felicitari pentru alegerea cu Dan si rusine pentru prietenia cu Colgiu!!!
1
1
ii plac banii publici..asa vorbeste lumea
1
0
toti dupa ciolan! rusine sa va fie! altul nu ati gasit!
1
0
Ciordescu. Nu cumva la Institut a ramas repetent?
0
0
Felicitarii!!!!
0
0
Asa,si ? Bate vantu' frunza-n dunga. La fel de important este evenimentul asta,ca ragaitul unui necunoscut, dupa bere.
1
2
Colgiu,Radu,vai mama lor
3
0
Dan e profesionist,felicitari si spor la treaba...
5
2
daneee fa tu ceva pentru orasul asta ca ai stat mai mult pe aici de cat radu sa te mutumesti cu putin si des cu ca romulus si poate devii primar ca ai experienta de pe timpul lui iorgus ai cazut nu mai in picioare cu tusac bine cu radu bine
6
5
City Mangalia
2
2
Sa vina malaiul fraierilor!!! Tocmai ce se imprumuta cu 15 meleoane de coco. Sa ii cheltuim pe parandarat,zic.!!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108