REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost operat de urgenţă pe creier

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost operat de urgenţă pe creier

A.F. 22 martie 2024 | 17:39 1904

Liderul formaţiei Phoenix, compozitorul şi interpretul Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat de urgenţă pe creier, vineri, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost operat de urgenta pe creierNicu Covaci

Potrivit medicilor, problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când liderul trupei Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să îi fie afectată vederea. Atunci a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o problemă gravă, anunță news.ro.

Evoluţia stării de sănătate a lui Nicu Covaci este una bună

Diagnosticul pus de specialiştii de la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara, conduşi de medicul Horia Pleş, a fost ”proces expansiv intracranian”. Apoi, printr-o intervenţie care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpată chirurgical o tumoră de pe creier, iar mostre din formaţiune au fost trimise la laborator. Analizele vor arăta dacă aceasta este de natură malignă sau benignă.

Operaţia a decurs bine, afirmă medicii, iar evoluţia stării de sănătate a lui Nicu Covaci este una bună.

Acesta este încă intubat, pe secţia ATI a Spitalului Judeţean, însă, potrivit medicilor, ar putea fi detubat în următoarele ore, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Cuviinta"
2
0
Ba sa crapi tu in chinuri, Iorgu! De unde reiese ca sunt votant PSD sau ca ascult manele? Iar in privinta varstei, te asigur ca sunt inca tanar si in forta! Du-te in mortii ma-tii de retardat si doreste raul propriei tale familii, nu mie. Nu te cunosc, nu ma cunosti, am dreptul sa ma exprim cum consider eu de cuvinta. Nu-ti datorez explicatii sau atentie. Mars, in p.i.z.d.a. ma-tii de aici!
2
0
Dan si Danutz sunteti niste bosorogi infecti votanti de pesede pachetari fara scrupule . Sa crapati in chinuri iubitori de manelisti ce sunteti .Infecta natie am ajuns
1
3
Ca sa fii operat pe creier, mai intai de toate, trebuie sa ai creier! Nu vreau sa fiu malitios, dar blestemele te cam ajung in viata. Se lauda, pe la diverse emisiuni, ca a bagat multi oameni in spital. Adica i-a batut pana i-a luat ambulanta. Ce fel de oameni? Nu a zis. Or fi fost fani insistenti, parteneri de afaceri neseriosi, prieteni care nu se tineau de cuvant etc. Cert este ca se dadea mare smardoi, mare bataus. Toata aceasta intensitate a trairilor, toata agitatia asta inutila in scopul de a parea ceea ce nu este, tot consumul nervos, toata rautatea si ura acumulate in el, toate acestea rabufnesc la un moment dat. Dau pe dinafara. Si apare rezultatul...
6
2
Câtă răutate în poporul ăsta care se crede și deștept pe deasupra . În tara asta nu trebuie sa ai probleme că sar guțulanii cu remarci ....
13
1
A copiat muzica la greu
1
10
Stire falsa, care creier?
3
14
se simte ca la 35 de ani! Puteti sa il si votati, copiii lui va asteapta la urne!
1
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272