REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O angajată de la Asistenţă Socială, TERORIZATĂ de fostul soţ! Afişe cu mesaje jignitoare la locul de muncă!

O angajată de la Asistenţă Socială, TERORIZATĂ de fostul soţ! Afişe cu mesaje jignitoare la locul de muncă!

Replica API 11 octombrie 2018 | 00:00 236

O femeie a depus în instanță o cerere de ordin de protecție împotriva fostului soț, pe motiv că, efectiv, o terorizează. Magistrații i-au admis cererea. Individul este acuzat că s-a dus la locul ei de muncă, având asupra sa afișe cu mesaje jignitoare, dar și că face frecvent scandal.

Femeia, angajată la Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța (CJRAE) a divorțat de pârât în aprilie anul curent și, la scurt timp, a fost nevoită să se mute din locuința comună, dobândită în timpul căsătoriei, pentru că, după cum a relatat, bărbatul consuma băuturi alcoolice în exces și începea să o jignească și să facă scandal, să spargă toată vesela, fiind nevoită să se închidă în una dintre camere.

Astfel, a plecat de la domiciliu, dar se pare că nici așa nu s-a liniștit, întrucât, recent, s-a trezit din somn în urletele individului, care bătea cu pumnii în ușă și făcea foarte mare gălăgie, neputând să doarmă toată noaptea. Apoi, bărbatul a venit la locul de muncă al femeii și a lăsat afișe cu mesaje jignitoare la adresa ei, precizând că le va lipi peste tot.

Pe 3 octombrie anul curent, judecătorii au admis cererea femeii și au emis prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că au dispus: ”obligă pârâtul să păstreze distanţa minimă de 200 m faţă de reclamantă, faţă de locul de muncă al reclamantei, precum şi faţă de locuinţa acesteia, interzice pârâtului să contacteze reclamanta, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod.

Onorariul avocatului desemnat pentru acordarea asistenţei judiciare gratuite pârâtului, în cuantum de 260 lei, se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa”, potrivit minutei. Decizia nu a fost definitivă și a putut fi atacată cu apel în termen 3 zile de la pronunțare.

LILIANA CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doamne cati bolnavi psihici printre noi care mai de care mai sarit de pe fix .Acest animalut se razbuna pe sotie din cauza frustrarilor lui ,a lipsei de educatie si a invidiei care l macina Saracul de el si vai de cea care va urma
3
1
Despre ce vorbim pana la urma? Unde este angajata femeia?
1
3
Hai sa ne razbunam impreuna, nebunatico care esti!
2
4
Deja povestea cu sotul care bea si abuzeaza sotia e fumata din 98 deja. Sa spuneti si ca femeia mai obisnuia sa sara gardu ca-i place viata si ala acu vrea sa se razbune ca un fraier..
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108