REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

O biografie a ducilor de Sussex va fi lansată pe 11 august

O biografie a ducilor de Sussex va fi lansată pe 11 august

Replica API 6 mai 2020 | 00:00 1072

O biografie a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, intitulată "Finding Freedom", va fi lansată pe 11 august, informează marţi site-ul contactmusic.com, citat de Agerpres.

Ducii de Sussex

Noul volum, al cărui titlu complet este "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family", va deveni disponibil pe plan mondial pe platforma Amazon începând din 11 august şi promite să ofere cititorilor "un portret detaliat" al cuplului princiar britanic, dezvăluind totodată "povestea adevărată" aflată în spatele deciziei ducilor de Sussex de a renunţa la calităţile lor de membri activi ai casei regale britanice.

Biografia are 320 de pagini şi a fost scrisă de jurnaliştii specializaţi în chestiuni regale Omid Scobie şi Catherine Durand.

Autorii promit că noul volum "va merge dincolo de titlurile din ziare şi va dezvălui detalii necunoscute despre viaţa cuplului Harry-Meghan, infirmând multe zvonuri şi concepţii eronate ale publicului, care au afectat negativ imaginea cuplului princiar pe ambele ţărmuri ale Atlanticului".

Omid Scobie este un apropiat al cuplului princiar şi s-a numărat printre puţinii jurnalişti care au fost informaţi în legătură cu apelul video prin care Harry, Meghan - însoţiţi şi de fiul lor, Archie - l-au efectuat recent pentru a-i transmite urările tradiţionale reginei Elisabeta a II-a în ziua în care suverana britanică a împlinit vârsta de 94 de ani.

Noua biografie doreşte să prezinte publicului o imagine pozitivă a cuplului Harry-Meghan în urma deciziei ducilor de Sussex de a părăsi Marea Britanie şi de a se muta la Los Angeles.

Potrivit presei americane, Meghan se pregăteşte să lanseze un site de lifestyle care să rivalizeze cu deja celebra platformă online Goop, creată de actriţa Gwyneth Paltrow.

În acest sens, ducii de Sussex ar dori să relanseze The Tig, un fost site administrat de Meghan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa povesteasca si de unchiul lor pedofil Printul Andrew?Cum se plimba el intre New York si Lt.St.James Island cu Jeffrey Epstein si avionul sau "pat zburator" al companiei LOLITA EXPRESS? Si o sa povestasca si cum in familia "quinta sparta in rozeta royala" se tot practicau ritualuri de gen?Cat Adrenochrome s a consumat la nunta?NU IESE FUM FARA FOC!
2
0
Nu ne intereseaza parvenitii si in general englezii. Sa stea izolati in insula lor pana nu mai pot.
2
0
De abia astept! La ce librarie va fi lansarea? Sa-mi montez un cort pe trotuarul respectiv si sa astept cu infrigurare cu o saptamana inainte!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272