REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

O minoră a fost RĂPITĂ, AMENINȚATĂ cu PISTOLUL și LEGATĂ de CALORIFER, după care pusă să se prostitueze

O minoră a fost RĂPITĂ, AMENINȚATĂ cu PISTOLUL și LEGATĂ de CALORIFER, după care pusă să se prostitueze

Replica API 10 februarie 2018 | 00:09 932

S-a întâmplat la Tulcea

S-a întâmplat la Tulcea

sursa foto: youtube.com

Pare un scenariu desprins de filme, dar este cât se poate de real și s-a întâmplat la Tulcea. Doi indivizi, un bărbat și o femeie, Avram Ionuț și Iancu Felicia, au răpit o minoră, au amenințat-o cu un cuțit și un pistol, au legat-o cu un lanț de calorifer și au obligat-o să se prostitueze. Când a găsit un moment în care era nesupravegheată, copila a fugit pe geamul de la bucătărie și a cerut ajutorul unui taximetrist. Cei doi indivizi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile!

În urma înregistrării unei cauze penale declinate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, la data de 8.02.2018, procurorii DIICOT Tulcea au propus Tribunalului Tulcea arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpaţilor Avram Ionuţ şi Iancu Felicia, pentru săvârșirea infracţiunii de trafic de minori. Inculpaţii au fost reţinuţi la data de 07.02.2018, pentru o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Tulcea. În cauză există suspiciunea rezonabilă că la data de 26.01.2018, inculpații Avram Ionuţ şi Iancu Felicia, prin constrângere (folosind un cuțit pentru ameninţare, dar şi o bandă scotch pentru legarea membrelor) și răpire, au recrutat o minoră în vârstă de 16 ani, internată într-un centru de plasament de pe raza municipiului Tulcea, din zona unui popas de pe raza comunei Horia, județul Tulcea. Inculpații au transportat minora cu un autoturism, unde au adăpostit-o într-un apartament, în scopul exploatării și, prin constrângere (amenințări cu acte de violență, folosirea unui pistol cu bile şi a unui cuţit) şi lipsire de libertate în mod continuu, au legat-o cu un lanț de un calorifer și au obligat-o la practicarea prostituției. Victima a întreținut raporturi sexuale cu o singură persoană de sex masculin, la data de 03.02.2018, după ce în prealabil, a fost îmbrăcată cu haine noi cumpărate de către inculpata Iancu Felicia şi vopsită la păr iar inculpatul Avram Ionuţ a întreprins demersuri pentru găsirea unor alţi clienţi, inclusiv cetăţeni vietnamezi, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale cu persoana vătămată. În seara de 6.02.2018, în jurul orei 23.00, profitând de lipsa inculpaților de la domiciliu, dar şi de lipsa de atenţie a unui martor ce trebuia să o supravegheze, victima a reușit să escaladeze geamul de la bucătărie şi să fugă, cerând ajutorul unui taximetrist pentru a anunţa organele de poliţie. Cu ocazia percheziţiilor efectuate la locuinţa inculpatului Avram Ionuţ, dar şi asupra autoturismului acestuia, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză, folosite la comiterea faptei: un pistol cu bile marca Walter, 401 bile de folosite ca muniție pentru pistolul, un cuțit, 2 role de schotch cu diferite lăţimi, un cleşte tip patent metalic. La data de 08.02.2018 Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi copii Fara minte pacta de tineretea lor
0
0
Baiatul merita cea mai mare pedeapsa ,ii cunosc pe ambii ,cine spune ca erau de bani gata nu stie ce vorbeste ,fata provine dintr o familie mai instarita intradevar,dar baiatul are o situatie precara ,si nu se afla la prima problema care il poarta in tribunale ,e un scandalagiu ,violent si mai are si darul hotiei ,merita o lectie pentru a i scoate aerele de baietel ,cat despre fata nu o inteleg de ce nu l a lasat dracu ,e evident ca a fost doar o unealta
0
0
Poate fata este de bani gata, baiatul in nici un caz, inainte de a o cunoaste pe ea era baiat cuminte.. si eu ii cunosc pe amandoi asa ca nu mai comentati daca nu ii cunoasteti cu adevarat. Ea este capul rautatilor pentru ca parintii ei i au permis orice, a practicat prostitutia si langa satul el de origine.. deci de bani gata sau nu ea este cam vagabontica. Baiatul a fost incantat de bani neavand o situatie de "bani gata".
0
2
Doi tampiti. Sper .ca prin puscarie aceleasi tratamente sa le primeasca si ei. Ii cunosc pe amandoi.. copii de bani gata
1
0
Si fata era in cautare de putzulici.Ca nu se astepta sa fie priponita de calorifer e altceva
1
3
Ia sa fi fost legile drastice, cu pedepse adevarate si punerea lor in aplicare si atunci le-ar pierii unora pofta de asemenea orgii! Si executii in piata publica ca in feudalism caci si asa ca educatie si civilizatie nu suntem de nivelul UE.
3
1
Fapta celor doi este cat se poate de clara.Direct impuscati pe loc...ce rost mai are sa ii intretina statul prin inchisori si sali de tribunale
6
0
Cum naiba s-o futi pe una legata de calorifer?
3
2
Aduceti putin infractorii la mine!
9
0
Nu e vina victimei ca era afara la orice ora din centru...abuzatorii trebuie pedepsiti, iar oamenii ar trebuie sa se simta in siguranta pe strazi, ca platim o gramada de bani asa ziselor autoritati, care o cam bat in cap si mai arunca si vina pe victima pt ce i s-a intamplat.
15
2
Copila.cum de nu se afla.la centrul de plasament? Cum de a devenit victima descrieratilor alora? Ar trb inchisi si aruncata cheia undeva departe
13
4
un dus cu pietre pentru asemenea specimene fix pe faleza Dunarii si vedeti cum nu mai se baga lumea la rapit
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272