REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Dum., 26 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6314
10.2° Constanța Duminică, 26 Martie 2023 Anul XX Nr. 6314

O parte din zona Spitalului Municipal, fără apă caldă și căldură

O parte din zona Spitalului Municipal, fără apă caldă și căldură

Virgil STOIAN 27 ianuarie 2023 | 08:33 545

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 27.01.2023, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 65.

O parte din zona Spitalului Municipal, fara apa calda si caldura
   Zona afectata de această oprire : parte din zona Spital Municipal.
  Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.
 ”Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 8 ore.  Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice.” au transmis reprezentanții Termoficare.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimati constanteni, Chiar nu va intra in cap ce v-a spus primarul: candva va fi bine! Aveti rabdare ,pentru ca si el are rabdare cu noi. Voi chiar nu vedeti ca orasul infloreste de la secunda ,la secunda? Omul acesta merita(si cei din jurul lui) ales primar ,pe viata. Asa bun este ,si-mi este teama sa nu-l rapeasca extraterestri si sa-l puna primarul Galaxiei X !!!!!!! Si va urma managerul,arhitectul-sef,madam PUZ(constantin).Vai de capul nostru! Ce o sa ne facem? Dupa ce vor vedea ca au luat plasa cu ei,le vor face cadou cate 250 ani de liniste sufleteasca(,,prostii de constanteni" inteleg).Celebrul Popa de la radet incerca sa ma convinga,acum cca 10 ani,ca este mai bun gospodar al banilor mei(era vb de temperatura din calorifere),decat sant eu!!!!!!!!!!! Drum linistit le urez!
3
0
este cel de langa kaufland si gara, spitalul de boli infectioase; reabilitarea termoficarii nu se face iarna decat daca iti bati joc de oameni si nu te intereseaza soarta lor
3
0
cine e de vina? reabiliterea sau razboiul din ucraina? radet sau primarul?
3
0
care plm e spitalul municipal?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
352410482840
5/49
21246111913
joker
36197331516