REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

O stradă din Constanța, uitată de autorități, reablitată de locuitori! Video

O stradă din Constanța, uitată de autorități, reablitată de locuitori! Video

Virgil STOIAN 24 octombrie 2022 | 00:00 4476

Pentru a ajunge pe strada Albastră din Constanţa, considerată, până nu demult, zona crepusculară a Constanței, trebuie să treci calea ferată din zona străzii Caraiman, şi apoi să mergi cam 2 kilometri pe un drum plin de gropi sau de mocirle, atunci când plouă. La capătul acestor probe te aşteaptă câteva „căsuţe” îngrijite, extrem de mulţumite de viaţa pe care o duc în acest colţ uitat de lume. Dacă în urmă cu câțiva ani acest loc era plin de gunoaie, acum, datorită celor care locuiesc aici, arată ca o stradă normală. Un locuitor de pe strada Albastră a vorbit, pentru Replica, despre traiul pe care îl duc oamenii de aici dar și despre problemele pe care le întâmpină.

 


Potrivit spuselor bărbatului, în ultimii ani viața aici a devenit liniștită, oamenii s-au unit pentru a face strada una locuibilă, iar cu poliția nu au mai fost probleme de câțiva ani buni. Toți locuitorii sunt racordați la energie electrică, legal, și se încălzesc cu sobe.


Locuiesc de 22 de ani pe strada Albastră. Aici locuim cam 10 familii, cu copii care se duc la școală, la grădiniță. Locul acesta s-a transformat pentru că noi l-am transformat, nu a venit nimeni să ne întrebe, noi am suportat toate cheltuielile. Tot gunoiul aruncat pe cheltuiala noastră, gard pus, gazon, brăduți cumpărați. E o stradă liniștită, aici nu sunt scandaluri, ultimul polițist pe care l-am văzut pe strada asta, a fost acum 5-6 ani. Curent avem de la ENEL toți, cu contract, avem toți sobe, fiecare aduce lemne cum poate. E o bucurie că a venit cineva să vadă cum s-a transformat strada. Noi am pus și am betonat toată strada, pe banii noștri. Suntem niște familii care ne place să ne gospodărim și am vrea ca mulți din Constanța să facă ce am făcut noi pe strada Albastră.” a declarat bărbatul pentru Replica de Constanța.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Virgile ai fost sa dai o m**e la bariera si sau plans prostitualele ca nu au poteca spre tona unde duc clienti ? Nevasta ta stie ca te duci la prostituate ?
1
0
Desfiintati locali,oricum sunt inutili!
12
0
Numai sa nu vina sa-i amendeze. Pe o prietena de-ale mele a amendat-o ca a adus si a pus piatra pe strada desfundata si plina de noroaie.
8
1
acu vine si amenda pt lucrari fara autorizatie pe domeniu public, stati linistiti
15
0
Acum i-ati mediatizat s-ar putea sa aiba probleme , cu Primaria , niste amenzi pentru lucrari pe domeniul public fara autorizatie ! Ii cred in stare de asa ceva...
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272