REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban:PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL

Orban:PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL

Replica API 4 mai 2019 | 01:26 689

PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL şi lansează în spaţiul public tot felul de intoxicări care nu au nicio legătură cu realitatea, a declarat vineri preşedintele liberal Ludovic Orban.

"PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL şi lansează în spaţiul public tot felul de intoxicări care nu au nicio legătură cu realitatea. După 2 ani de dezastru în guvernare, PSD nu mai e în stare să le spună nimic altceva concret românilor în afară de nişte minciuni abracadabrante în speranţa că românii le vor mai da crezare. Singurul lucru pe care îl mai ştie acest partid comunistoid este să inventeze declaraţii sau poziţii politice pe care le-aş fi avut eu sau Partidul Naţional Liberal legate de salariul minim sau de legea salarizării. (...) PNL susţine atât creşterea salariului minim, prevăzut de altfel în Constituţie şi de care nu se poate atinge nimeni, cât şi toate celelalte salarii din economie sau administraţia publică şi în general a veniturilor pentru toate categoriile de cetăţeni, antreprenori, salariaţi sau pensionari", a spus Orban potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

El a adăugat că formula de creştere a veniturilor pentru populaţie pe care o promovează PNL este una care asigură creşterea reală a puterii de cumpărare, şi nu prin inflaţie, aşa cum a făcut PSD, ceea ce a determinat ca nivelul de trai al românilor să scadă dramatic pentru multe categorii de populaţie în ultimii doi ani.

"PNL promovează un proiect de lege prin care salariul minim să crească prin negocierile directe între patronate şi sindicate în funcţie de mai mulţi indicatori obiectivi, precum rata inflaţiei, indicele de productivitate şi rata de creştere economică, aşa cum este mecanismul de creştere a punctului de pensie pe care PSD refuză să-l aplice", mai susţine preşedintele PNL.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban esti DISPERAT!
6
0
noroc avem cu tine sa ne arat adevarul. Chiar n-ai o oglinda sa te vezi cat esti de had? Si la chip si la suflet.
8
0
ca romanul nu-i nici unul, unu-i mai hot ca altul
3
1
Mai mandolina tu vorbesti de minciuni. Ai uitat cand o lingeai pe Nuti si cand erai vuvuzeaua marinarului chior si betiv ? Acum te-ai trezit vorbind, idiotul dracului !
11
0
Noi nu ne putem caca de foame si ducem grija la Orban e ca cu ala drajnea sau nu cum il cheama ca pentru e asa un taran incolor inodor da uite ca taranu are bani si i de asta i se si scola cand ai greutati cu greuuu o pot trezi
2
0
Mai boschetule! Tu vorbesti despre penali? Nu te uiti la tine si in gradina ta? Ai uitat cand erai ministru al transporturilor ca ti-au cazut banii din sacosa care o aveai in mana la iesire, iar jandarmul nu a stiut ce sa faca? Nici Psd-istii nu sunt usa de biserica insa, nici voi nu sunteti virgini, stai linistiti! Nu ne mai prostiti asa de usor!
10
0
Nu poti sa minti despre PeNaLi. Orice minciuna ai spune tot nu e asa de rea ca adevarul.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920