REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz, despre reţinerea lui Căpăţână: „Am fost singurul care m-am opus numirii acestuia în funcţia de director al Spitalului Judeţean”

Palaz, despre reţinerea lui Căpăţână: „Am fost singurul care m-am opus numirii acestuia în funcţia de director al Spitalului Judeţean”

Replica API 20 mai 2016 | 23:47 313

Claudiu Palaz

Dănuţ Căpăţână a fost săltat, ieri, 18 mai a.c., de DNA Bucureşti, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie. Căpăţână a fost dus la DNA, cu mandat, fiind însoţit de ofiţerii din cadrul Poliţiei Judiciare a DNA. După audieri, acesta a fost reţinut, urmând ca azi să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru luare de mită în formă continuată. Claudiu Palaz, candidatul PMP la Primăria Constanţa, nu a ezitat să-şi expună părerea cu privire la această situaţie. „Penelişti şi pesedişti, lepădaţi-vă de Căpăţână! Domnilor consilieri judeţeni ai PNL şi PSD, în al doisprezecelea ceas, lepădaţi-vă de Căpăţână, directorul Spitalului Judeţean, reţinut de către DNA! Nu-l mai susţineţi în funcţie pe acest infractor dovedit! Mai mult chiar, i-am făcut plângeri penale pentru abuz în serviciu când am fost prefect, iar dumneavoastră, sub directă conducere a lui Nicuşor Constantinescu şi respectiv sub îndrumarea deputatului PNL, Gheorghe Dragomir, actual candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, l-aţi susţinut pe acest infractor în funcţie şi l-aţi protejat în acest mod să fure! De toate aceste încrengături nu este străin nici actualul interimar Făgădău, a cărui soţie a avut tangenţe prin funcţiile deţnute cu infractorul Căpăţână, director al Spitalului Judeţean”, a transmis, ieri, Palaz.

„Domnule deputat Gheorghe Dragomir, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, vă cer public să dispuneţi consilierilor judeţeni ai PNL să ceară demiterea lui Căpăţână! Azi! Domnule Stroe Felix, preşedinte al PSD Constanţa, vă cer public să dispuneţi demiterea de urgenţă al puscariabilului Căpăţână! Orice zi întârziere nu face altceva decât să mai bată un cui în sicriul Spitalului Judeţean, aflat în ”moarte clinică” din cauza abuzurilor acestuia! Sau, vă este frică că acesta va vorbi multe la DNA?”, a mai transmis Palaz într-un comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108