REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PARANGHELIE în discotecă, terminată cu muşcături de nas! Implicat și patronul

PARANGHELIE în discotecă, terminată cu muşcături de nas! Implicat și patronul

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 9019

Petrecere în discotecă încheiată cu muşcături si telefoane mobile furate. O petrecere prelungită în discotecă s-a încheiat într-un mod cât se poate de nefericit din cauza unui conflict provocat de patronul discotecii, care era de asemenea şi DJ. Astfel, acesta a încercat să sărute o fată cu forţa, iar după ce aceasta l-a refuzat, a muşcat-o de nas. Totul a culminat cu o bătaie între victimă şi Florin I., prietenul fetei muşcate.

Cum s-au petrecut faptele

Conform anchetei, Florin I. împreună cu alte 3 persoane au ajuns la discoteca unde DJ şi patron era chiar victima. După câteva ore de distracţie, prietena inculpatului a dorit să dea o dedicaţie astfel că a mers la pupitrul DJ-ului. Acesta a prins-o de ceafă pe fată şi a încercat să o sărute cu forţa, iar aceasta s-a opus, moment în care I.Z. a muşcat-o de nas.

Inculpatul l-a lovit cu pumnul în faţă pe I.Z.

Ulterior, între Florin I. şi I.Z. a izbucnit o ceartă, persoana vătămată a sărit la bătaie la acesta, inculpatul ripostând și el, lovindu-l cu pumnul în zona feței. Victima a reclamat ulterior că Florin I. i-a sustras un telefon mobil, l-a agresat fizic și i-a distrus un geam de la mașină. Faptele acestea nu au putut fi dovedite ulterior.

Inculpatul şi-a recunoscut doar parţial fapta

Pe parcursul urmăririi penale inculpatul a recunoscut doar parțial fapta, respectiv că a împins victima, iar pe parcursul cercetării judecătorești, inculpatul nu a dorit să participe la judecată, fiind reprezentat de apărător ales.

Instanţa a decis condamnarea lui Florin I. la plata amenzii în cuantum de 7500 pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar ai muncit! Tentativa de articol! Unde a fost, cand? Lasa, nu mai conteaza!
1
0
da un s-a intimplat asta ma.
1
1
in baruri si cluburi se vor da examenele nationale, la facultate se intra cu dosar!
1
2
tarani jegosi si putori ordinre.ce a le ceri,asa se distreaza ei!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272