REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Paza stațiilor CFR va fi asigurată de firma unui fost consilier local de Techirghiol

Paza stațiilor CFR va fi asigurată de firma unui fost consilier local de Techirghiol

Andreea VREJOIU 22 iulie 2023 | 00:00 1892

Firma de pază a unui fost consilier local în Techirghiol din partea PSD, fiind vorba despre societatea Kokkai Comimpex S.R.L, este una dintre societățile de pază din județul Constanța care supraviețuiește, și bine de tot, din banii statului. Printre clienții săi favoriți sunt primăriile din județ, precum Corbu sau Topraisar, dar, mai nou, și CFR SA. Firma a reușit să își adjudece 2 loturi dintr-o licitație ce viza serviciul de monitorizare permanentă prin dispecerat, mentenanță a sistemelor de alarmă și intervenție rapidă cu echipaj mobil în caz de efracție. Kokkay Security se va ocupa de Secția Mangalia, ce include și stațiile CFR Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Costinești Tabără, Neptun Haltă și Mangalia, dar și Stația Medgidia.Paza statiilor CFR va fi asigurata de firma unui fost consilier local de Techirghiol

Firma de pază a fostului consilier local PSD în Techirghiol a reușit să își adjudece 2 loturi dintr-o procedură de licitație inițiată de SNTFC CFR Călători SA în cursul zilei de 23 mai 2023. Este vorba despre serviciul de monitorizare permanentă prin dispecerat, mentenanță a sistemelor de alarmă și intervenție rapidă cu echipaj mobil în caz de efracție. Kokkay Security se va ocupa de Secția Mangalia, ce include și stațiile CFR Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Costinești Tabără, Neptun Haltă și Mangalia, dar și Stația Medgidia. Valoarea totală a celor 2 loturi este de 14.400 de lei.

Societatea Kokkai Comimpex S.R.L a fost înfiinţată în 1991 de către Ismail Temungin, fost consilier local PSD în Techirghiol. Administratorii societății sunt Ismail Oyama Erhan, fiica lui, iar asociat unic apare Cidem Apseleam.

Paza statiilor CFR va fi asigurata de firma unui fost consilier local de Techirghiol

Ismail Temungin a fost consilier local în Techirghiol din partea PSD, iar potrivit declarației sale de avere din iunie 2020, acesta era și șef la Organizația PSD Techirghiol. Ca fapt divers, Ismail Temungin este şi mason de frunte, politicianul din Techirghiol aflându-se în fruntea lojei "Uzun Hasan".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fost pesedist, actual penelist, viitor aurist aflat under cover! Cumnata e baza. Dar masonul este jolly joker. Asa se fac afacerile în aceasta tara.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272