REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu boli cronice pot solicita acces prioritar în secția de vot

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu boli cronice pot solicita acces prioritar în secția de vot

Replica API 22 septembrie 2020 | 18:31 1185

Toate măsurile igienico-sanitare au fost luate, la Constanța, pentru ca procesul electoral să se desfășoare conform normelor în vigoare.

Astfel, pentru fiecare dintre cele 211 secții de votare de pe raza municipiului Constanța au fost achiziționate materiale dezinfectante, rechizite, termometre, urne de vot și cabine de vot.

La intrarea în unitatea în care au fost amenajate secțiile de vot fiecărei persoane i se va măsura temperatura. Alegătorul își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință.

Drumul spre secția de vot este marcat corespunzător cu stickere adezive cu mesaje pentru păstrarea distanței recomandate de 2 metri, iar la intrarea în fiecare secție de vot au fost amplasate covorașe cu substanțe dezinfectante.

Odată cu distribuirea buletinelor de vot, președinții secțiilor de votare vor primi clor, săpun lichid cu pompiță regăsit pe lista biocidelor aprobate, șervețele umede antibacteriene, șervețele uscate, alcool sanitar.

În afară de materialele igienico sanitare, Primăria Municipiului Constanța va distribui în fiecare secție de vot, rechizitele necesare desfășurării activității din ziua de 27 septembrie 2020: buretiere, dosare plic, foarfecă, lipici, marker permanent, pixuri, plicuri, riglă, saci rafie, scotch, sfoară, tuș albastru, tușiere dar și autocolante cu numărul secției de votare, de la 1 la 211, câte 6 pentru fiecare secție.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele care se declară cu diabet zaharat sau alte boli cronice pot solicita acces prioritar în secția de vot.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Berea,micii si sarmalele se servesc dupa coltz.
4
1
Am vazut la televizor,te iau peste picior si tot pe marii sefi fac,sa-ti pui masca,facand abuz.Dati in judecata.Eu vorbeam cu avocatul.Chiar daca ai de la medic adeverinta sau scrisoare medicala ce stiu politistii ce sunt acele documente? Nu degeaba radeau de ei la tv.Politistii nu au educatie,cultura. Daca aveau, acea femeie trecea dupa ce a artat documentul de la medic. Inganfati,aroganti,prost istruiti.Nu generalizat,dar asta este adevarul.Puneti un neamt, politist langa unul roman si vedeti diferenta de comportament, instruire, educatie.In Romania subalternii sunt mai sefi decat sefii lor.
6
0
sa stea acasa...
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108