REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL şi USR, asalt asupra lui Tudorel Toader. Textul integral al moţiunii împotriva ministrului Justiţiei

PNL şi USR, asalt asupra lui Tudorel Toader. Textul integral al moţiunii împotriva ministrului Justiţiei

Replica API 21 februarie 2019 | 00:00 256

PNL şi USR au depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă pe Justiţie intitulată "Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie".

"PNL a depus moţiunea simplă pe Justiţie, care a fost semnată şi de colegii noştri de la USR. Este o moţiune prin care vă solicităm să încetaţi războiul murdar împotriva Justiţiei. Are şi un titlu elocvent: 'Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie'. Vă reamintim că 'Justiţie în slujba cetăţeanului' a fost sloganul de care v-aţi folosit în campania electorală, slogan care trebuia să se regăsească şi în programul de guvernare, capitolul pe Justiţie, un program de guvernare pe care nu l-aţi respectat mai întru totul.(...) Doar trei din 31 de puncte din acest program de guvernare au fost parţial îndeplinite de către cei care s-au succedat la Ministerul de Justiţie", a spus deputatul PNL Ioan Cupşa în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

El a adăugat că prin bugetul adoptat săptămâna trecută reprezentanţii Puterii au adus în stare de subfinanţare Justiţia.

"Am trăit într-un teatru al minciunii în ultimele luni, în care aţi încercat în fel şi chip să justificaţi intervenţiile legislative şi în egală măsură să justificaţi şi felul în care aţi intervenit asupra legislaţiei. Aţi modificat legislaţia penală în acest teatru al minciunii cu un sigur scop, să îi protejaţi pe infractori. Datorită poziţionării duplicitare, în mod special, a ministrului Justiţiei am ajuns să avem relaţii încordate cu GRECO, Comisia de la Veneţia şi, de asemenea, cu Parlamentul European", a menţionat acesta.

Citește textul: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tudorele tata, pacat de parintii ce te-au tinut in scoli... Au cheltuit banii degeaba cu tine. Nu vezi ca rade lumea de tine? Ai ajuns bataia de joc pentru o tara intreaga ba si europa . Poti sa stai si in cap acum tot asa vei ramane in istorie. Un tantalau inhaitat cu tot felul de hoti.
0
0
Muie SATANA DRACNEA !
5
5
Hotii psd fura.ciuma rosie votata de tigani,asistati,trintori,armata,pe scurt,droajdia tarii.Muriti hotilor!mai repede.Cu toti ai vostri.
4
5
astia puteau ajunge la putere numai daca kovesi aresta tot PSD-ul ca pe ei ii ocolea mereu!
4
4
rolul opozitiei este sa depuna motiuni ca un act democratic PNR USR voi in schimb nu explicati concret ce va nemultumeste sau explicatiile sunt puierile si nu aveti solutii nu stiti decat Dragnea ,Dragnea iti fura sandwch-ul ,ciuma rosie, au confiscat tara, buget pentru ei si cu asemenea prostii credeti ca ma faceti pe mine alegator sa votez cu voi?Va bateti pe listele de la europarlamentare , sunteti ahtiati dupa putere si ciolan va exprimati suburban, nu aveti solutii ,nu aveti specialisti Citu la finante ? Sica mandolina PM ,Ciolos presedinte sau PM ? Iohhanis Gica contra presedinte ?
5
3
Romanele pensionar ,dutemaaa sati iei loc de veci,ca de ia merg treburile cum merg
3
1
cacatilor , va este frica , ies toate la iveala . Kovesi este al doilea ramaru , a ucis oameni cu mana altora .
5
5
Bravo lor! Curaj si perseverenta! Luptati! Este greu dar nu imposibil.
6
5
Nu conteaza cine sunt ci ce fac sa inteleg ca voi astia care ii criticati sunteti deacord cu ordonanta nu.
3
1
este f greu, daca nu imposibil , sa poti distruge aceasta caracatita penala, puscariasa
8
6
huoooo ,niste cacaciosi liberali ,,jigodilor.
8
6
HAITA NAZISTA ATACA MINISTRUL JUSTITIEI HUUUOOOOOOO
8
6
numai sulfani si schiopi
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108