REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Poliția Locală Constanța se va în muta în fostul sediu al Liceului Tehnologic „Vasile Pârvan“

Poliția Locală Constanța se va în muta în fostul sediu al Liceului Tehnologic „Vasile Pârvan“

Marieta ȘTEFAN 11 august 2023 | 00:00 3699

Poliția Locală Constanța își va muta sediul în fosta locație a Liceului Tehnologic „Vasile Pârvan“, pe strada Industrială nr.7. Dar acest lucru nu se va întâmpla foarte curând deoarece este un proces anevoios, care necesită timp. Pentru actuala locație de pe strada Amzacea numărul 13, în suprafață de 1.410 mp, primăria plătește o chirie lunară de peste 20.000 euro.

Politia Locala Constanta se va in muta in fostul sediu al Liceului Tehnologic „Vasile Parvan“

În iulie 2008, Primăria Constanța a semnat un contract de închiriere cu SC Daconex SRL, pentru închirierea spațiului de pe strada Amzacea numărul 13, în suprafață de 1.410 mp, proprietatea societății mai sus menționate. În prezent, aici își desfășoară activitatea Poliția Locală. Inițial, contractul a fost semnat pe 5 ani, însă ulterior a tot fost prelungit, primăria plătind o chirie lunară de peste 20.000 euro.

Politia Locala Constanta se va in muta in fostul sediu al Liceului Tehnologic „Vasile Parvan“

Primăria Constanța nu mai acceptă risipirea banilor publici

Primăria Constanța nu mai acceptă risipirea banilor publici și nu va mai pompa mult timp bani în contul fostului consilier județean Florian Constantin, ales pe liste PDL, care ulterior a devenit independent.

Acesta va pierde contractul deoarece Poliția Locală își va muta locația în fostul Liceu Tehnologic „Vasile Pârvan”, o clădire generoasă, care este în curs de reabilitare.

Politia Locala Constanta se va in muta in fostul sediu al Liceului Tehnologic „Vasile Parvan“

„Plătim și acum mult pe chirii. Politia Locală se va muta în fostul Liceu „Vasile Pârvan“, suntem avansați cu lucrările. În 2024, cel târziu, ne mutăm și eliberăm sediul asta, unde plătim chirie mare. Toate mașinile vor avea locuri de parcare, pe Amzacea nu au loc”, a declarat, anul trecut, pentru Replica, Vergil Chițac. Și se pare că a avut dreptate deoarece deocamdată a fost obținut certificatul de urbanism pentru a se putea reabilita clădirea administrativă și pentru a putea fi executate lucrări de modernizare, recompartimentare și dotare.

Este o procedură destul de complicată, care necesită timp, pentru că mai întâi  proiectul trebuie să intre în Ședința de Consiliu Local, după care trebuie rezolvată și schimbarea de destinație din instituție de învățământ, în instituție publică. Așa că, probabil anul viitor Poliția Locală Constanța va avea un nou sediu, aflat pe strada Industrială nr. 7, unde își avea locația Liceu Tehnologic „Vasile Pârvan“.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă tăceai filozoafa rămâneai. Învață sa scrii analfabeto
1
1
Sa ne reamintim cum a fost infiintata aceasta institutie , din fostii gardieni publici. Transformati peste noapte in slugile autoritatilor locale , aceste sinecuri reprezinta o cheltuiala inutila la bugetul local , uitati-va la cum arata acest oras . Singura lor preocupare este aceea de a-si plimba fundurile puturoase cu masinile institutiei , implicare zero in problemele comunitatii !!!
5
0
Curajosilor cand va cere politistul local sa va legitimati in strada de ce va tremura vocea si va ia si tremurul la corp?! Curajosilor telefonisti
1
6
Desfiintatii pe acesti bugetari care iau salarii grase,de pomana.DESFIINTATII.
13
2
Ii duce pe analfabetiii de gardieniu publici sa faca Liceul ? Nu se atige care ade astia , pierdeti timul cu ei ! la paza contractuala cu ei !
14
2
Pe extraordinarul politist local Olteanu Valeriu sa nu il mutati ! Lasati-l ca simplu paznic la vechea cladire ! Putem sa ne lipsim de un asemenea individ !
12
2
pentru desteapta de MARINA de mai jos.........Tu Marina daca te-ai informa ai afla ca Medgidia a dat judetului si tarii multi oameni destepti, mai multi decat Constanta. Nu trimite tu toate jegurile la Medgidia........ca si tu esti o toanta daca faci asemenea afirmatii.
4
7
20.000 euro? cu banii astia inchiriau un hotel......isi bat joc de banii oamenilor care platesc impozite......acolo era o fabricuta pe vremuri.
16
0
95% din politia locala ca și administrația locala e formată din m*******i (prin concurs au câștigat funcțile) ha, ha, ha și mai vrem dezvoltarea orașului
13
0
Se apropie alegerile.
10
0
Ce lume frustrata Sub anonimat sunteți buni toți de comentat, toți inculții, dar când aveți nevoie știți sa sunați la instituțiile statului și apoi ii înjurați. Oameni cretini.
2
17
Mai întâi învață sa scrii și după sa zici de alții ca put a prostie. La felul in care scrii nu știu dacă ai făcut școala agramato.
5
7
Nu va grăbiți sa-i mutati pe paznici, în noua forma a legii de austeritate politia locala va fi desființată!
23
1
cat mai departe sai duca.la medgidia, k put a prostie, pieile rosii, bhhh
22
10
În sfârșit, boii, imbecilii, cretinii și dobitocii inculți se duc la școală... Să îmi s**a puoola toată Pulitia Locala Fecala!
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272