REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Poliţia Locală, depăşită de situaţie în cartierul Henri Coandă. VIDEO!

Poliţia Locală, depăşită de situaţie în cartierul Henri Coandă. VIDEO!

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:00 8623

Constanța a trecut cu bine peste sărbătorile Pascale, infectările cu coronavirus rămânând la un nivel rezonabil, semn că măsurile impuse prin ordonanțele militare au fost respectate de locuitorii județului. Lucrul acesta s-ar putea schimba însă în perioada imediat următoare, unii constănțeni alegând să ignore, nu numai distanțarea social, dar și faptul că purtarea măștilor este obligatorie în județul Constanța.

Printre aceștia se află și câțiva din cartierul social Henri Coandă care nesocotesc aceste măsuri, fără să realizeze că acest lucru i-ar putea pune în pericol, atât pe ei cât și pe cei din jur.

Profitând de vremea călduroasă de afară, locuitorii din Henri Coandă, printre ei aflându-se și câțiva copii, au ieșit la plimbare cu bicicleta fără a respecta în vreun fel orice fel de măsură de protecție împotriva coronavirusului.

Pe lângă aceștia, un alt grup, de data aceasta un pic mai mare, format din adulți, pune țara la cale fără ca mașina Poliției Locale aflate în imediata apropiere să îi sperie în vreun fel.

Ne e frică să le atragem atenția

Situația aceasta se pare că se repetă în fiecare zi, nesimțirea celor care încalcă legea fiind nemăsurată: ”Am încercat într-o seară să le atrag atenția, să nu mai stea afară că avem și noi copii și dacă nu se protejează în vreun fel ne putem îmbolnăvi cu toții. M-au amenințat că ma bat, și de atunci îmi e frică să le mai atrag atenția.” a declarat pentru ziarul Replica, un locatar îngrijorat de purtarea acestora.

Se pare că nici Poliția Locală nu le poate face nimic, cu toate că există în incinta cartierului un sediul al acesteia.

Video 1:

Video 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Modul de prezentare nu este alceva decat instigare la rasism si o manipulare nesimtita mai ales din prisma declaratilor politiei ca nu pot sa le faca nimic si a locatarului imaginar inventat de reporter. In alta ordine de idei la un nr de 500 de familii care locuiesc in acest campus era si normal sa se desfasoare activitati in jurul case de genul sport si sanatate. Nesimtirea si rasismul acestui reporter miroase de departe a ura rasiala si instigare.
0
7
Articolul este de cacat la fel ca si cel care a avut inspiratia sa il editeze. Replica un ziar de r...t cu stiri de c...t. Un singur echipaj de politie in cartier la 5000 de oameni...iar in filmare se vede ca politistii nu erau in masina, ci in patrulare. Probabil erau in alta zona a cartierului sa ii bage in containere.
2
5
Tot mereu ziarul asta a fost contra la acest cartier
3
13
desfiintarea politiei locale
8
2
La fel e si in cartierul Cet. Copii,parinti,batrani,adolescenti in grupuri mari prin fata blocurilor si nici urma de politie.
8
0
Ce e cu noi oameni buni? De murit tot o sa murim odata. Chiar ne lasam manevrati si spalati pe creiere de stirile livrate de o mana de politruci?Stam cu frica in san , incarcerati in propriile case si aratam cu degetul pe cei care au curajul sa strige ca suntem prostiti pe fata! Planeta asta e plina de virusi mortali dintotdeauna. Brusc facem pe noi de frica virusilor . Povestea aia cu prostia omeneasca si drobul de sare ni se potriveste ca o manusa. Nu simpatizez tiganii , dar de data asta BRAVO LOR!
3
12
Ei oricum sunt depasiti de realitate!
10
4
E necesar a fi instalate camere video, si cu vedere pe timp de noapte in H.C.. Daca se constata mici abateri sa se deplaseze un echipaj de politie la locul respectiv. In cazul unor abateri serioase sa se intervina cu mascatii. Locuitorii H.C. care nu au loc de munca sa presteze munca in folosul comunitatii, indiferent ca e roman sau tigan, in caz contrar sa fie eliminat din locuinta. Cine nu munceste nici sa nu manance. In caz ca nu pot lucra sa dovedeasca cu acte medicale. Daca autoritatile locale nu iau aceste masuri atunci sa se sesizeze opinia publica din C-ta care sa ia atitudine.
14
1
in primul rand tiganii nu au mai votat de mult cu psd, ei se duc sau nu la vot ca n-au identitate. in al doilea rand, e o nebunie peste tot in constanta, in toate autobuzele, peste tot e si o haita de tigani , mici, mari de toate categoriile. Nu tin cont de nimic, se urca in 44, 42, 102 peste tot si fac numai ce vor si nimeni nu ia atitudine, e de inteles pt ca romanul nu are garantia ca il protejeaza cineva impotriva lor. cea mai mare greseala cu acest cartier, amplasarea lui si tot ce e acolo. un procent foarte mic din locuitorii cartierului nu au legatura cu etnia asta, devenita pandemie
20
0
ii menajeaza sunt electoratul primarului
17
2
Muie ciorilor !! Ar trebui arsi de vii astia .. caee se baga la o cheta ?
20
2
muie penele
11
5
Vai mama voastra luati exemplu de la Jandarmeria Tulcea care a izolat un oras intreg de tigani turci cei mai rai din Babadac iar voi va plangeti de cativa tigani care tot voi ii aparati in piete si ii alungati pe acei batranei de la tara care isi vindeau patrunjelul.
16
0
Acum ca i-ati adunat pe toti la un loc. O bomba incendiara ar rezolva totul
19
1
La ce drak au mai scos armata in strada ?? Trebuia sa intre cu humviurile peste ciorime, sa vezi atunci cum croncaneau AOLEU AOLEU sariti ca ne omoara , ca altceva nu stiu!! Afara din constanta cu leprele astea!
22
1
Apuca-te si fa antrenament cu familia ta vreo 12 luni si apoi alupigus.
11
0
Politia locala e depasita din nastere, e o adunatura de prostani.
23
5
Adevarat este sa constati ca nici politia nu mai poate stapani aceste gasti tiganesti,de fapt cand vezi ca sefi din politie fac bara,bara,cu lideri interlopi ce poti sa mai spui.Bine ca cei ce trebuie sa aibe grija de respectarea legilor,isi iau salariile fara jena si salarii destul de invidiat si pensii respectabile.Bravo baieti,tot inainte.
23
1
pt sobolanimea tiganesca este cel mai bun tratament.
22
2
Ce a fost in capul lor sa faca acest loc in mijlocul orasului? Au distrus cartierul asta, peste tot pe unde umbli te simti ca in India. M-am saturat sa fac polish la masina la fiecare 3 luni din cauza zgarieturilor facute de aceste cazuri sociale. Trebuie mutati in camp, departe de civilizatie sau sa ramana fara aceste beneficii pentru ca altii muncesc zeci de ani ca sa isi poata cumpara o locuinta. Macar de se purtau omeneste, dar efectiv iti este frica si scarba sa umbli prin acest cartier.
24
3
Dati-le foc si rezolvati problema. Oricum manaca banii de la bugetul local degeaba. Astia-s gunoaie. Deci trebuie sa ne debarasam de ele...
33
1
sa va fut si sa va dau la muie de romani
5
32
Desfiintati politia locala
23
7
moarte psd moarte tiganilor
23
3
Aia trebuiesc bagati la bulau in camera cu mazare si cu nicushor porcushor ..
30
0
Unii dintre politisti le tolereaza bisnita, in anumite conditii, acestor tigani si atunci ei isi iau nasul la purtare.Tiganii au doua venituri ajutoarel sociale, din banii nostri si bisnita ce o fac.Sunt prea odihniti si nu ii pun la munca, sa desfunde canalizari sa stringa gunoaiele sa cosesca parcurile.Faleza este plina de gunoaie.Iar cei ce nu se astimpara, sa ii repatrieze in India, ca tot i-au revendicat.Asa apare extremismul pe fondu necazurilor ce le au cetatenii seriosi ,majoritari.Trebuie sa eliminam cauzele ,nu efectele.
38
1
Ii tolereaza autoritatile. Legea nu se aplica si tiganilor din pacate.
40
3
Ciorile sunt imune la toti virusii si implicit la toate legile.
32
2
Tiganu tot tigan ramine.
47
1
MUTA-I DRACU LA MARGINEA ORASULUI!
44
1
Nu are cum sa le taie ajutoarele si nici sa ii puna sa plateasca vreun ban pt utilitati pt ca nu ii mai voteaza asa ca primarele sta drepti in fata lor sa vina voturile
31
2
Zicea cineva ca astia nu au treaba cu virusul, fiind imuni. N-au nevoie de masuri de prevenire.
17
3
Votantii psd.
24
4
Sa li se taie ajutoarele....la munca.....asta a facut PSD i acest oras
36
1
Nu foamea chinuie,ci nesimtirea,lenea si obiceiul de a fura.Si nu-i chinuie pe tigani ci pe cei din vecinatatea lor,pe oamenii normali care muncesc si cand vin acasa vor sa se odihneasca si sa se simta in siguranta in casa lor.Dar cu asa vecini,cu o gloata ca asta care nesocoteste tot,e imposibil. Nenorocitul de Mazare,ca sa fure impreuna cu jidanii,a pricopsit orasul cu HC.Cei din zona sunt exasperati dar de vina este si Fagadau si Pol locala.L-ai dovedit ca fura,flit,evacuare si trimis de unde provine.Nu faci carti de ident la toata tiganimea.Nu are loc de munca sau nu merge la scoala, flit.
39
1
Saracii au de raspuns la doua intrebari: sa moara de foame in casa respectand ce spun autoritatile sau sa incerce sa iasa din incercuire?
8
29
Sa intre politia peste ei ca acolo este serparie. Mazare sa vina sa faca ordine ca el i-a adus....biciul pe ei si gata. Droguri, proxeneti, asistati sociali... acesta este tabloul micului Bronx.
40
1
si in navkdari stau ciorile pe strazi. interlopii stau cate 10 pe strada se fac petreceri iar politia manjita din navodari doar trece si ii saluta ca fac plata baietii
33
2
La Eden la in spate la bl 24,26,28 stau zi de zi in parcare cu copiii.Ele in grup fumand, copii in alt grup. Daca le atragi atentia se uita urat.Sunt sotii de politist,fotbalist,medic sunt cu clasa si educatie.De ani de zile isi fac veacul. Fac galagie in parcare toata vara. In vara le ies si sotii la o bere in spatele blocului rezemandu-se de masini la coltul blocului 24,sc A. Este un politist care ar trebui sa respecte legea, dar sta la bere cu ei.Acestia sunt cei care s-au mutat in ultimii 6 ani si incalca normele de convietuire.In fiecare an larma si zgomot,balamuc ca in Piata Chiliei.
27
8
Filmarile au fost facute de un baiat cu retard?
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272