REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Poliţist împuşcat în cap, în timpul misiunii!

Poliţist împuşcat în cap, în timpul misiunii!

Replica API 3 iunie 2019 | 00:02 394

Poliţist împuşcat în cap, în timp ce se afla la un filtru. Este resuscitat, agresorul nu a fost identificat. Tragedia s-a petrecut în judeţul Timiş.

Reprezentanții IGPR au venit cu precizări după incidentul din Timiș, acolo unde un urmărit internațional a împușcat mortal un polițist. Inspectorul general adjunct al Poliției Române, comisar șef de poliție Florian Dragnea a susținut aîn urmă cu puţin timp o conferință de presă.

”Încă de la început, aș dori să transmit din partea conducerii Poliției Române sincere condoleanțe familiei polițistului, alături de care suntem în aceste momente grele.

Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au obținut informații punctuale cu privire la faptul că un urmărit internațional se află într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș.

În baza informațiilor obținute, polițiștii au demarat activități specifice pentru prinderea numitului Lepa Ionel Marcel, urmărit internațional, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis, la data de 25 aprilie 2018, de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de polițiști a ocolit imobilul, pentru a se asigura că suspectul nu fuge prin partea din spate, moment în care urmăritul a ieșit din casă și a făcut uz de armă, în urma căruia colegul nostru și-a pierdut viața.

Ulterior, suspectul a fugit în curtea altui imobil, unde ar fi amenințat cu arma o persoană, încercând să-i sustragă autoturismul, moment în care un polițist a făcut uz de armă, reușind să-l rănească pe urmărit.

Fac precizarea că Lepa Ionel Marcel a fugit într-o zonă împădurită a localității, fiind în continuare căutat.

Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri pentru sprijinirea polițiștilor de la nivelul I.P.J. Timiș, în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză.

Astfel, au fost trimiși specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, de la Institutul Național de Criminalistică și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

De asemenea, am dispus angrenarea unităților de poliție limitrofe (efective, câini de urmă și nu numai), precum și a altor structuri ale Poliției Române de specialitate (operațiuni speciale, combaterea criminalității organizate etc).

Totodată, s-a solicitat și sprijinul structurilor de Poliție de Frontieră și ale Jandarmeriei.

Vă asigur că au fost luate toate măsurile pentru identificarea autorului în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, conducerea Poliției Române a dispus verificări la nivelul IPJ Timiș, cu privire la toate aspectele care privesc această misiune, iar dacă se va constata ca au existat sincope legate de modul de organizare a intervenției, cei vinovați vor plăti.

Este normal să avem toate elementele cu atât mai mult cu cât vorbim despre pierderea vieții unui coleg.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș efectuează cercetări.

Vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor. Vă mulțumesc și încă o dată, sincere condoleanțe familiei!", au transmis reprezentanţii IGPR.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/ucigasul-politistului-a-fost-impuscat-dar-nu-este-prins-393005/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu si cu seful meu Nas de la Medgidia ne futem mai ceva ca nevestele noastre veniti ca sa ne coaseti ca pe nas l-au batut futut lachit baietii...
1
0
Eu l-am impuscat cu limba ling bine de tot
1
0
PSD-ul nenorocit plin de infractori s-a grabit sa elibereze toti puscariasii ,in speranta ca ii vor vota.Tepa nici astia nu i-au votat
0
1
Am intrat si noi in randul lumii cu Romania. Eu am pensie 6000 la 45 de ani asa ca imi convine oricum stateam la birou si luam spaga
2
0
Bine,asa trebuie
1
1
Impresionant, numai in filmele americane credeam ca este posibil ....
3
0
Cand sefii din politie subt nasii asa-zisilor interlopi? Ca veni vorba, sereiul ce face? De ce a permis ca navelul tarii noastre sa existe asa-zisele clanuri??? Astept raspuns!!!
6
1
Aveti perfecta dreptate ! Subscriem ! Betivanu de BASESCU a fost deranjat si s-a facut de cacat pe tot mapamondul cand la 14 septembrie 2010 , politistii l-au bombardat cu caschete pe el si curva lui de ministareasa ... tiganca Udrea Elena , la Cotroceni ! De atunci Chioru a inceput jihadul impotiva politistilor !
5
4
Ce vremuri traim, fratilor. Ordinarul asta a nenorocit o familie intreaga. Sper sa nu-l prinda viu, ar fi pacat...
9
1
Au tot interesul sa denigreze politia, pt ca ei insisi sunt niste hoti. Ce sa faca cu o politie puternica, autoritara?
9
2
Toti romanii sunteti setati pe psd insa ati uitat ca denigrarea politiei romane a inceput de la Basescu dupa ce i s-au aruncat caschetele! El a fost cel care a inceput campania de denigrare,destituiri,cercetati si anchete ale politistilor chipurile toate sub semnul coruptiei! Va fi mai rau pt cei care au ramas in sistem inclusiv cei nou veniti in sistem care sunt chiar carne de tun,angajati la apelul de seara,fara stagiu militar,fara sa stie sa tina o arma in mana! Cati din cei nou angajati stiu sa traga cu tot armamentul,vorbim de p.m,pistol s.a.m.d.sau unii noci nu stiu cum arata?
6
4
Astea sunt legile intarisoara noastra draga facute pentru hoti care au multe drepturi Ce spune ministra de interne ?CONDOLEANTE FAMILIEI nu este suficient ptr un politist tata camarad prieten RUSINE MINISTERUL DE INTERNE
12
2
Era un om care-si facea meseria sau vreti anarhie ?
11
2
Pt ca legile facute de psd pana acum sunt date in favoarea infractorilor si a patronilor. Toate legile trebuiesc modificate si schimbate!
22
10
Politistii nostri de ce nu i impusca direct in cap pe toti infractorii astia???
37
3
Ne spune si noua DNA cum de cei de la ziarul Replica al PSD ului au luat ce au vrut in Constanta fara licitatie sau cu licitatii trucate? incepind cu 10 magazine din parcarea din Piata TOMIS III ce era ptr handicapati si continuind cu blocurile de pe Bd Lapusneanu in fata la City Mall?De unde milioanele de euro?DIICOT tace ca si SRI-bani din afara tarii?Decebal Fagadau primarul PSD Constanta a facut pact cu voi de frica santajului sau are parandaratul si el?Cum naiba de seful Consiliului Judetean Constanta sef PSD Horia Tutuian i-a devenit nas de cununie?
8
5
Cu abuzurile care le fac
5
17
Urmeaza tiganul cersetor de la Fetesti Titei Marius Gabriel.
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108