REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţistul detaşat pe litoral, prins băut în timpul serviciului, pleacă la Botoşani

Poliţistul detaşat pe litoral, prins băut în timpul serviciului, pleacă la Botoşani

Replica API 13 iulie 2013 | 00:00 131

S-a hotărât soarta poliţistului din Botoşani, detaşat pe litoral, care s-a apucat să dea amenzi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a discutat cu IPJ Botoşani, hotărârea fiind aceea de a-l trimite acasă. Ca atare, "vacanţa" de pe litoral s-a încheiat pentru tânărul om al legii.

Reamintim că o situaţie incredibilă a avut loc în staţiunea Mamaia. Doi indivizi au fost amendaţi pentru că au fost protagoniştii unui conflict spontan, însă la scurt timp, chiar poliţistul a ajuns să fie cercetat de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Mai exact, la data de 09 iulie a.c., ora 22.43, poliţiştii din Cadrul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe faleza din sudul staţiunii a izbucnit un conflict spontan între două persoane. Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat cele două persoane, conducându-le la sediul poliţiei, unde au fost sancţionate contravenţional cu 1500 lei fiecare, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din câte se pare, cei doi sunt constănţeni şi cearta ar fi pornit de la o datorie mai veche. După ce au fost amendaţi, cei doi scandalagii au plecat spre casă. Unul dintre tineri i-a povestit mamei ce a păţit, menţionând, de asemenea, că un poliţist mirosea a alcool. Femeia nu a mai stat pe gânduri şi a sunat imediat la Poliţie. Ulterior, la data de 10.07.2013, ora 02.47, s-a primit o altă sesizare prin 112 cu privire la faptul că unul dintre agenţii de Poliţie ar emana halenă alcoolică, fapt pentru care au fost demarate o serie de verifări, urmând ca în funcţie de rezultat să fie luate măsuri legale în consecinţă., au spus reprezentanţii Inspectoratului de poliţie Judeţean Constanţa. Poliţistul a fost imediat luat la întrebări de şef, constatându-se că acesta avea o alcoolemie de 0,14 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Menţionăm că omul legii este din Botoşani, detaşat pe litoral. Reprezentanţii IPJ Constanţa au spus, pentru "Replica", că nu există toleranţă în astfel de cazuri.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108