REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Predă la Universitatea Ovidius! Ce părere aveţi despre îndemnul acestui preot?

Predă la Universitatea Ovidius! Ce părere aveţi despre îndemnul acestui preot?

Replica API 2 octombrie 2018 | 00:00 1320

„Dacă nu mergi la vot, nu eşti creştin ortodox!”

„Dacă nu mergi la vot, nu eşti creştin ortodox!”

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a îndemnat credincioşii, la slujba de duminică, oficializată la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța, să iasă la vot la referendumul din 6-7 octombrie. ”Să votați pentru familia lăsată de Dumnezeu, şi nu pentru tot felul de subterfugii, prin care să fie familii din persoane de acelaşi gen ”, a spus IPS.

Ulterior, a luat cuvântul Arhidiaconul său, preotul Ioan Ardelean (cadru universitar la Universitatea Ovidius!), care a ținut o predică enoriașilor și i-a îndemnat, de asemenea, să meargă la vot și să pună ștampila pe ”DA”, în caz contrar ”nu mai e pe stil creștin ortodox”. Auzind discursul, enoriașii au început să iasă, rând pe rând, din lăcașul de cult, lucru care l-a enervat pe omul lui Dumnezeu.

”Adunarea Națională a Bisericii din 29 septembrie îndeamnă pe toți ortodocșii să participe la referendum și să spună ”DA”. Dacă cumva, cineva crede că nu merge la referendum, deci nu-și mărturisește credința și și, după aceea, crede că-i pe stil vechi, se înșală amarnic”, le-a spus enoriașilor preotul Ioan Ardelean.

Reamintim că, la urne, românii vor fi întrebați dacă sunt sau nu de acord ca familia să fie redefinită în Constituție drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, și nu între soți, așa cum apare în textul actual al Constituției.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spala diplome la ovidius. Este cunoscut ca cea mai mare jigodie, impostor si abject.
6
0
daca satana ar fi avut chip de om, lua imaginea acestui individ si a faptelor lui. este un monstru!!!!!!!!!!!!
10
2
Cand universitatea asta va scapa de acesti indivizi rebuturi, isi va gasi singura drumul spre o societate europeana. Pana atunci insa, ramane in Evul Mediu, cu cretini care prin amenintare si presiuni ii fac imaginea unei halte si nu a unei gari.
19
1
FARISEULE!!!
21
1
UN MAFIOT!!!
25
1
Un escroc!
27
1
Referendumul nu e politic? De ce se agita atunci in asa hal PSD? Si IPS ul asta ...si individul asta de groaza? Au ajuns sa spuna ca nu suntem crestini ??Mars ma de aici!
33
1
Cea maii.mare jigodie!
36
1
Acest individ hotaraste cine e crestin si cine nu? El anuleaza botezul nostru? La referendum? V-ati pierdut mintile, voi popi si sefi peste ei?Vreti sa fim o natie divizata din cauza unuia ca asta? un nenorocit cu probleme evidente de conduita civica si nu numai. Ce privire poate sa aiba....Sa ne fereasca Dumnezeu de voi!
41
1
Vrem spitale nu catedrale. Era un slogan pe care toti retarzi il strigau. Poate spitale de NEBUNI unde sa fie bagati si perciunati care se cred poporu ales si cei cu sortulete care se cred bucatari si cei care cred i reincarnare si mama inteligentei artificiale a neghiobiei dar nu cred in bunei. In acei care sunt buni si le daruiesc totul pina acolo unde devii rusinea luminei.
7
35
Oi fi si tu vreun islamist, zdreanto, ca orea arunci cu laturi in ceestinism, ma da-te-n sharia ma-tii!!!
6
37
Ce parere? Dupa uitatura pe care o are, i-ar impusca pe toti cei ce nu voteaza. Legea talionului, mare grija la ceea ce semeni. Liberul arbitru? Concluzie, o parere proasta!
50
1
Lacomi , de nu ii mai satura dracu de bani . Popi sunt mana in mana cu politicieni . Adica , corb la corb nu-si scoate ochi . Eu nu spun ca ar fi bine sa ii lasam pe Homosexuali sa faca ce vor dar popi nu mai sunt credibili . Bine ar fi daca popi ar lucra pentru Dumnezeu si nu pentru ZEUL BANULUI SI AL LUXULUI . .
48
2
Pai asta e datoria preotilor, sa pledeze pentru familia naturala.
5
48
Eu cu cine votez ? Ti ai dreaq de popo . neam de atarnatori hoti si koorve
41
7
Ce preda asta la universitate, arta conversatiei?
52
2
majoritatea preotilor sunt gay
50
6
1. Referendumul nu e politic. 2. Nu e pentru spa eece sau calda. 3. E pentru soarta invatamantultui SI viitorul copiilor. 4. Cine nu voteaza DA la referendum se autoexclude din ortodoxie. 5. Daca tot nu va intereseaza cum sa traiti dupa voia Lui Dumnezeu, de ce va mai dati cu parerea? Oricum nu mai sunteti in Biserica. 6. Replica tocmai pune un preot la judecata unor oameni paraleli cu viata crestina. Replica esti cumva tribunal?
9
60
Pe el la seminar ii dadeau colegii cu sapun ...Si nu era asa crestin
56
4
HUOOOOOOOO!!!!
56
2
Pomohaci era si el cu familia traditionala, nu-i asa? Fostul episcop de Husi, Corneliu Barladeanu, si el, tot asa, traditional si pe stil ortodox o facea cu minorii.
64
4
cadrele universitare NU AU VOIE SA FACA POLITICA. Dati-l afara!
67
9
Teodosie a facut preoti pe banda rulanta ,fara sa treaca prin scoala doar de dragul banului.Avem un exemplar rau famatic in Tataru de Constanta preotul Condari Paul.Asta inafara de a umbla beat inclusiv la volan,pacalind femeii mai in varsta cu dragostea Suzi grecoaica lui pentru ai cumpara un BW septar pe care ulterior l-a vandut trecand la masini mai ieftine pentru ai mai ramane ceva bani sa plateasca preotului Marius de la Vila Celeste din Costinesti pentru sustinere la Teodosie Preotul Marius i-a inzestrat darul de deveni preot ca se traieste bine si este o meserie sigura pe viata.
55
4
Homosexualii, lesbienele au aparut datorita regulilor ilogice din manastiri, Vatican, etc.- regulamente care nu tin cont de legea firii.Biserica a fost intotdeauna aliata comunistilor si a PSD.
60
10
Prea sfintitul Teodosie e cel mai mare Hoz, luati toate Staritele si Stariti de la Manastiri,popi care au prmit Parohi si vedeti cati bani ia dat lui Borfasul asta de prea sfintit.Mare Sarlatan.
63
6
O sa vina asta, trimisul lu D-zeu sa-mi incalzeasca apa ? Observ ca se adreseaza enoriasilor ca si cum ar fi stapan pe o plantatie sau ca un sef de cartel. Care ii intoarce sparele nu mai e ortodox. Pai ce, mi-a dat el certificat de ortodox? Religia o porti in suflet! Daca vroia sa dea cu pietre trebuia sa-l pietruiasca pe ala cu barba de langa el. Hai pa!
60
4
Ce parere sa am ? La fel cum este profesorul va fi si scoala!
57
3
cei mai multi poponari sunt printre popi
56
7
pun pariu ca are centrala pe gaz in casa si se spala zilnic.
58
2
Ok a lasat nenea asta Doamne Doamne pe Adam si Eva , pai mai fratilor Adam si Eva au avut 2 BAIETI , Cain si Abel , ia sa ne explice asa zisi credinciosi evolutia ? vorbiti agramat de 2 tati mereu dar de 2 mame ? ce treaba aveti cu oamenii ? lasa-ti oameni in pace sa isi faca treaba asa cum stiu ei mai bine .hai sa ne vedem de treaba si gradina noastra caci asta este mai important . facem ce facem , dumnezeu , pai ce ba ! dumnezeu ti-a taiat apa calda ? terminati-va dracului si vedeti-va de treaba , sunt atatea de facut dar in domeniul social toti sunt tari in gura cand realitatea este alta
58
9
daca acest animal e cadru universitar si e supozitorul diavolului spagoveanu, ce ne mai mira ca se pisa toata lumea pe bor ??? Muie ardelean, muie spagoveanu, muie tanasescu, muie dragnea, muie pesede !!!
74
12
s-au nascut din familie normala adica barbat plus femeie.deci,asa trebuie sa ramane familia,crestina.Care nu-ti comvine,esti poponar sau lesbianca,luati-va viteza spre alte meleaguri.drum-bun.
18
63
Biserica ortodoxa nu mai pastreaza aparentele de neutralitate politica. In acest caz, risca sa se inscrie pe o panta descendenta in ce priveste aprecierea publica la fel ca partidele politice. Astfel, peste doi ani cand PSD va fi pamant, la fel sa fie si biserica.
73
11
Se pare ca intrebarea la referendum va fi alta, ceva de genul: sunteti de acord cu modificarea constitutiei?
62
8
Am o parere foarte buna. Astia de mai jos sigur sunt poponari
17
64
L-au pus pe toate televiziunile cum urla cu ochii iesiti din orbite, la credinciosi si ii ameninta.Si prin ziare centrale.Un escroc!
76
12
O mizerie de om, arogant si pupincurist.
77
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272