REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Primăria Constanța continuă igienizarea spațiilor verzi

Primăria Constanța continuă igienizarea spațiilor verzi

Replica API 1 septembrie 2021 | 23:09 1037

Zi de zi, dotate cu echipamente specifice, echipele firmelor responsabile de îngrijirea spațiilor verzi din Constanța, alături de beneficiarii venitului minim garantat și persoanele care prestează muncă în folosul comunității cosesc, greblează, plivesc și prășesc florile și arbuștii, udă suprafețele verzi și tund gardul viu. Resturile vegetale sunt încărcate și transportate, în așa fel încât spațiile verzi să fie curate și să poată fi folosite în siguranță.

În ultima săptămână, echipele au intervenit în parcul Tăbăcărie, parcul de la Gară, parcul Arheologic, pe faleza Cazino, pe taluzul de la plaja Modern, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Aurel Vlaicu, în stațiunea Mamaia, în cartierele: Tomis II, Tomis III, Tomis Nord, Inel II, Km 4-5, Poarta 6, Pescărie.

Atât în parcuri, cât și în cartiere, arborii uscați, crengile rupte și uscate sunt tăiate pentru a preveni eventuale accidente provocate de prăbușirea acestora.

Pentru că munca echipelor este îngreunată de multe ori de mașinile parcate pe trotuare, facem apel la constănțeni să nu mai staționeze la o distanță foarte mică de zonele în care este plantat gard viu pentru a nu face dificilă îngrijirea acestuia. De asemenea, nu vă expuneți pericolelor parcând în dreptul pomilor uscați sau înclinați.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da si cu contracte reziliate si reluate , asa lucreaza primaria , ilegalllll, cine a pomenit Contract reziliat, ca apoi sa fie repus in lucru. strigator, autoritati ce faceti dormiti?
1
0
Cu puturosul asta de primar, care se apuca de ce nu trebuie , cand nu trebuie, te astepti la orice. As vrea sa vad ca se apuca de la un cap al orasului si termina la celalalt cap. Se apuca de peste tot si nu termina nimic!
2
0
Oras jalnic de frumusete!! Cu asemenea Primar, n-ai ce sa te astepti!!!
3
0
Nu am vazut niciodata pe nimeni, facand ce scrieti voi! Rusine!
6
0
Inca nu au ajuns sa taie mai nimic, nu mai poti merge pe trotuar ca iti intra boschetele in ochi.
4
0
Basme !! Orasul arata ca o cocina domnule primar !!
8
0
Super, bine ca vine toamna si ei fac frumos in parc. Hai sic tir imbe cililor. Sa ma urinez pe tine Vergile
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272