REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pro România e dispusă să intre la guvernare

Pro România e dispusă să intre la guvernare

Replica API 12 octombrie 2019 | 04:54 560

Victor Ponta

Delegația Pro România i-a transmis vineri președintelui Klaus Iohannis, la consultările pentru un nou guvern, că parlamentarii partidului vor contribui cu voturi în Parlament la o varianta de „stabilitate” și că intră și la guvernare dacă i se va cere.

„Am avut o discuție foarte bună cu Președintele. Dacă se va face o majoritate parlamentară pentru anticipate, suntem favorabili ideii, mai devreme de mai-iunie nu se poate. Guvernamental nu am înaintat o propunere, suntem realiști și ne-am manifestat disponibilitatea să contribuim prin voturile noastre la stabilitatea politică a țării. Ne-am manifestat dorința că o nominalizare pentru viitorul premier să fie făcută cât mai repede. Avem nevoie de profesioniști în viitorul guvern, e o solicitare a noastră. Nu am spus că vrem să intrăm la guvernare, dacă ni se cere nu ne dăm la o parte, dar nu este o condiție pentru a susține. Noi avem o propunere de comisar european, credem că persoană care ar trece este Corina Crețu”, a zis Daniel Constantin după consultările de la Cotroceni.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PROponta si ALDEtariceanu, cea mai penibila coalitie! Mai ieri se scuipau si-si aruncau zoaie-n cap mai rau ca aia de la HAZNAUA 3 a turnatorului voiculescu, acum se pupa si se ling in kur de zici ca-s in luna de miere...Dragoste mare..intre doua capre raioase!
5
2
Bine ca au si televiziunile de lucru dupa trecerea motiunii de cenzura ca ma disperasera cu cazanul lui Dinca!
7
2
N-are ce cauta nici asta! Nu ii mai vrem, ei au distrus tot! Vrem nume noi de oameni cel putin nepenali!
8
5
Coruptii astia, comunisti mascati in dizidenti pesedisti n-au ce cauta la guvernare. Speculeaza evenimentele ca sa mai fure cate o functie,un ciolan. Clasa politica trebuie sa inceapa sa se curete.
10
2
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
9
2
Toata familia Ponta sunt numai corvete,,,Iuda ..
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108