REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Problemele de comunicare au dus la „micile neînțelegeri” din coaliția PSD-ALDE

Problemele de comunicare au dus la „micile neînțelegeri” din coaliția PSD-ALDE

Replica API 5 septembrie 2017 | 00:18 469

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a precizat sâmbătă, 2 septembrie, în timp ce a participat la întâlnirea celor de la ALDE, din Mamaia, că problemele de comunicare pe care le-a întâmpinat oamenii săi cu cei de la ALDE, dar și la nivel Guvern-Parlament, și-au găsit nașul, prin faptul că s-a decis adoptarea unui sistem integrat și compact de comunicare PSD - ALDE - Guvern - Parlament.

"Sunt probleme în primul rând de comunicare între Guvern și partide, între partide și Guvern și în cadrul grupurilor parlamentare și între membrii comisiilor de specialitate din Parlament. Am convenit astăzi — este o decizie importantă — să avem un sistem integrat și compact de comunicare PSD — ALDE — Guvern — Parlament în așa fel încât măsurile legislative, guvernamentale care se iau să poată să fie comunicate în timp real sau poate de la stadiul de intenție, și noi să le putem comunica în mod coerent și noi și colegii care au apariții publice", a precizat Dragnea.

Liderul PSD face precizări legate de relația sa colegială cu președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Vom avea analize serioase asupra responsabilităților care au fost alocate fiecărui secretar de stat. Va fi o discuție cinstită și așezată funcție de dorințele și capacitățile fiecăruia, o discuție pe care o vom avea cu miniștrii. De asemenea dacă vor apărea probleme la nivel local, deocamdată nu sunt. Am stabilit un sistem de comunicare și de intervenție în așa fel încât aceste probleme să se regleze pe fond. Nu există tensiuni în coaliție. (...) Relația dintre mine și Călin Popescu-Tăriceanu este una foarte solidă, foarte sinceră și foarte puternică și pe această relație se bazează și relațiile din coaliție și susținerea majorității parlamentului", a mai spus liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai jigodie ordinara, lipsa de comunicare?, sti tu ce inseamna comunicare corecta, lipsita de minciuni, tu care esti , din cap pana in picioare, numai minciuna, banditule ordinar, nu vei subjuga tara, iti vei lua intreaga gasca de borfasi, include-l si pe dorel si mars la puscarie
8
1
Pai tu ,Mai puscariasule,comunici numai cele care iti fac serviciile sexuale in birou la tine sub masa,slugile tale,servitoarele care Iti fac toate mendrele,cind la munte,cind la mare,PE banii poporului,tu nu stii decit prostitutie parlamentara, atit,nu te doare de popor ,da de tine e vorba,dictatorule dragnea,ciuma Rosie ,poate nu Mai apari PE la televizor,sau prin presa,Mai bine ascunde-te la puscarie,doar esti condamnat
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108