REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Protest în fața Judecătoriei Constanța, pentru victimele tragediei de la 2 Mai! Video

Protest în fața Judecătoriei Constanța, pentru victimele tragediei de la 2 Mai! Video

Virgil STOIAN 16 aprilie 2024 | 12:36 1001

Un grup de studenți, la Drept, din Năvodari, au organizat un protest marți, 16 aprilie, în fața Judecătoriei Constanța. Studenții cer să se facă dreptate în cazul celor doi tineri decedați în urma accidentului produs de Vlad Pascu. Vă reamintim că Vlad Pascu a contestat decizia Judecătoriei Mangalia prin care se hotărâse menținerea sa în stare de arest preventiv, magistrații din cadrul Tribunalului Constanța fiind acum în pronunțare.

Protest in fata Judecatoriei Constanta, pentru victimele tragediei de la 2 Mai! Videoprotestatari

Vlad Pascu se află de mai bine de jumătate de an în spatele gratiilor și nu a părăsit închisoarea nici măcar pentru a se prezenta la termenele de judecată ale procesului său, la Mangalia. El a făcut primele declarații despre fapta pe care a comis-o la 2 Mai, din închisoare. Înregistrarea a fost realizată de Marian Ceaușescu, cunoscut drept „Justițiar al străzii” prin conflictele sale cu oamenii politici și nu numai.

Protest in fata Judecatoriei Constanta, pentru victimele tragediei de la 2 Mai! Videoprotestatari

În primele declarații de la producerea tragediei, Vlad Pascu spunea că are remușcări, că ar vrea să dea timpul înapoi şi îi pare rău că a "pierdut niște timp".

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
10
0
Parintii drogatului fac misto de victime. Baga in vena impreuna cu " judecatoarea". Oxicomanu' din parnaie va fi scapat. O sa va invite sa mancati pateu.
8
0
Sunt OLIMPIC LA BETII,DROGURI SI NU MAI POT REZISTA IN PARNAIE VREAU SA FIU ARS IN BULAN CAT MAI URGENT.IMI ADUC AMINTE CE BINE ERA CAND ERAM LIBER DUOA CE TRAGEAM PE NAS LUAM SI CATE O PWLLA IN FUNDELET PARDON ROZETA.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272