REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PSD Constanța anunță, oficial, candidații la primărie și CJ. Video

PSD Constanța anunță, oficial, candidații la primărie și CJ. Video

Mirela PASCAL, A.F. 27 martie 2024 | 16:25 5094

PSD Constanța a organizat miercuri, 27 martie o conferință de presă pentru a-și anunța, oficial, candidații la primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța. Așa cum Replica a anunțat, deja, este vorba despre medicul Cătălin Grasa, care va intra în cursa pentru președinția Consiliului județean, și Horia Constantinescu, pentru Primăria Constanța.

PSD Constanta anunta, oficial, candidatii la primarie si CJ. Videoconferință PSD

Biroul Permanent Național a validat miercuri candidaturile lui Horia Constanța, la Primăria Constanța, și al lui Cătălin Grasa, la Consiliul Județean. PSD Constanța i-a anunțat pe cei doi în conferința de presă pe care au organizat-o astăzi, 27 martie, eveniment la care participă, evident, și protagoniștii Constantinescu-Grasa.

PSD Constanta anunta, oficial, candidatii la primarie si CJ. Videoconferință PSD

„Au fost multe consultări cu conducerea naționala a PSD. Am vrut doi candidați puternici pentru Primăria Constanța și CJ. Astăzi, la Consiliul Politic National al PSD s-a luat decizia ca, pentru funcția de primar la Constanța să candideze Horia Constantinescu, un om cu experiență, iar pentru președinte al CJ venim cu o candidatura foarte serioasă, doctor Cătălin Grasa, care nu mai are nevoie de prezentări, medic chirurg, predă la Facultatea de Medicina a Universității Ovidius. Amândoi sunt membri cu zeci de ani de vechime ai PSD“, a transmis Felix Stroe, liderul PSD Constanța.

PSD Constanta anunta, oficial, candidatii la primarie si CJ. Videoconferință PSD

Video:

„Au contat CV-ul domnului doctor, activitatea în PSD, recomandările de la Organizația Municipală. Decizia noastră a fost să mergem cu cele mai puternice candidaturi. În orice luptă ne lansam cu dorința de a câștiga. Intrăm în teren să câștigăm“, a mai transmis Felix Stroe.

Video:

Întrebat dacă-și asumă eșecul din 2020, Stroe a declarat: „Evident că avem un obicei să ne asumăm succesul și eșecul în 2020, mi-am asumat, mi-am dat demisia de la RAJA și am fost la București să-mi depun mandatul.“

Video:

„O să-mi dau demisia din funcția de președinte al ANPC, după ce mă voi asigura că las acolo o echipă bună“ a spus Horia  Constantinescu, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Constanța.

„Cred că trebuie să arătăm ceea ce putem să facem. Fiecare contracandidat are libertatea să aleagă o campanie negativă împotriva mea, sunt obișnuit și bătătorit. Voi veni cu o listă solidă de consilieri. Lista se va elabora la nivelul organizației. Fiecare va putea propune. Decebal Făgădău rămâne parte din această echipă“, a mai precizat Constantinescu.

Video:

Video:

Întrebat dacă aceștia vor rămâne candidații PSD, dat fiind precedentul cu Horia Țuțuianu, din 2020, Stroe a declarat:

„Țuțuianu nu fusese validat de Consiliul Național. Da, rămân candidați“, a spus Stroe.

Reamintim că în 2020, deși PSD Constanța l-a anunțat candidat la CJ pe Horia Țuțuianu, pe ultima sută de metri a fost scos din joc de Stroe pentru a-și depune el candidatura. De altfel, Stroe a candidat și, așa cum se știe, a pierdut.

Video:

Video:

Video:

Video cu ședința PSD integral:

.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu l-ati ales pe Costin Rasauteanu care iubeste oamenii si este apropiat de ei? Aveati sanse mari de reusita insa voi mereu alegeti pe cine nu trebuie la PSD . Nu votez cu nici unu pt ca ati avut unu bun si l-ati eliminat.
0
1
Așa scăpăm de boala galbena
0
0
cand era tinerel ofițer cu apucături KGB-iste, având funcția se secetar U.T.C. la un liceu de excepție era "Dioptrache"....
4
0
Ce ochelari are Dumitrache!? Zici ca i-a gasit pe stradă! Asta e sef la PSD?!?
6
0
Felicitări Horica! Pe ei ,pe mama lor!
0
6
ASA ESTE DLE. STROE... IN LUPTA VETI CASTIGA....NIMIC... NU VREM SA MAI AUZIM DE PESEDE...SI PENELE...VETI CASTIGA...CE VA CASTIGA SI NICOLAE EMILIAN LA PRIMARIA CERNAVODA... ADICA TOT...NIMIC...AR FI BINE SA PLECATI...NU VA MAI VREM....DOAMNE AJUTA-NE SA SCAPAM DE VOI...TOTI...
8
0
Primar va fi un tanar, caci noi tinerii suntem viitorul tarii!!!
7
0
Fagadau ar fi avut cele mai mari sanse sa recastige Primaria ! O stie si PSD, dar cred ca se fac niste jocuri.... Fagadau a gresit si el,trebuia sa intre in cursa ca independent, sau.....din partea AUR !!! Cu Fagadau, AUR castiga alegerile locale din Constanta ! Este doar opinia mea, de alegator.
7
3
Astia cu Stelian Ion ,am o intrebare..: stiti unde locuieste Stelian Ion ?…va spun eu …la Bucuresti…voi il propunti primar la Constanta?!!!
11
2
Cea mai buna solutie Stelian Ion PRIMARUL MUN CONSTANTA
5
11
Singura optiune normala la cap este sa votam Stelian Ion si polul de dreapta .Fara fratii de hotie psd@pnl si fara extremistii populisti si libidinosi. E singura sansa ca orasul nostru sa-si revina acolo unde-i locul lui. Langa Cluj, Brasov , Timisoara......
7
13
Stroie si cu Dumitrache sa b.eleasca p.ulele toate !
14
0
Rasauteanu un mediocru spre slab infinit, inganfat, libidinos si slugarnic. De cand a imbatranit, Dumitrache a simtit sa intre si el in organizarea politica, din dorinta de a-si demonstra ca poate si el organizare si strategii politice, ca vorba aia... de tfutut nu mai poate, de baut/drogat nu este genul. Pana acum il lasa pe Stroe cu strategiile ca asta era tatic si celalalt credea doar ca poate, ca urmare a suflarilor in dos a slugilor. Zarurile au fost aruncate de mult, castigatorii se stiu de acum si fraierii candidati sunt doar carne de tun. Si hodorogii astia sa mai plece ca sa apuce sa se mai bucure macar de nepoti ca de copii nu au avut timp. AVE.
17
1
După aceea conducerea PSD din Cta va fi schimbata
22
1
Stroe a ales bine de data asta.Horia este exact ce are Constanța nevoie
5
25
Bă nene, de FAgadau în ultimii 3 ani ai auzit doar în cafenele, în timp ce echipa PSD a lucrat …:))) ați lucrat așa de mult încât nu ați fost în stare să aveți propriul candidat la primărie…veniți cu leoaza de Horică care nu demult era bot în bot cu Ovanesian și Chitac
29
0
Degeaba alegeti .
18
1
g***a a fost pus sa câștige mitroi și Horia sa ia primaria. Apoi PSD a pus o la mișto pe Rizea la valu ca să iasă iurea. Asa a acceptat mitroi de la început candidatura la cj, sa ii rămână și valu. Lui Făgădau iau promis deputat pentru ca bazinul lui electoral sa îl susțină pe Horia pentru ca altfel nu ieșea Horia din prima. Chitac nu întra în cărți. Zarurile au fost aruncate nu Cupșa?
16
3
Domnule Horica ce cauti si tu in jocul asta murtar nu era bine unde erai vrei sa ai ei locul lui Palas sau a lu Chiru,la Cta toata lumea stie ca la PSD sunt 2 gasti si ne intelegerile interne ar terebui sa se retraga toate leprele batrane si construita alta echipa,si oameni capabili cu scoli terminate pe bune,nu la Chisinau
17
0
Mai bine Stelian ion decit chitac sau horia
28
10
Adica v a castiga chitac agreat de toti
16
12
Sa nu uiți gunoiule cum ai vb pe plaja la costinesti cu o femeie. Să faci control lui mama ta de infecta ce e
20
2
Abia asteptam sa pierdem alegerile ca sa i demita odata Ciolacu pe Stroe si Dumitrache ca suntem satui de cum trateaza toti membrii din partid. Sa plece in frunte cu DEDE, un om periculos si alunecos. La PSD constanta nu poti avea opinii, pareri, singurul care are e baronul nea Ion. La toti ne e frica sa zicem ceva ca ne sapa… cum au facut cu Luci si Laur…
33
0
Fraților cea mai-mare șmecherie este sa rămână chitac de la băgat la neîntârziat pe horica știe ca asta nu va fi votat rușine acestor doua partide
20
2
Credeți dragi alegători ai c ta mai merita PNL psd sa fie votați dacă dorim schimbare sa schimbam usr aur dar scăpăm deamestec de partide
13
0
Îmi pare rău Costine ca nu candidezi, te-as fi votat cu doua maini
11
6
În sfârșit! Doi candidați profesionisti! Fără moși, babe, aventurieri și golani. Acum voi vota psd. Poate schimbați și conducerea partidului ca ajunge!! S-a saturat toată lumea de clienții expirati și afacerile lor. În rest....fără mafie!!
9
32
Interlopule, lupule cu blana de oaie, am zis ca nu l mai votez pe chitac vreodata dar n am ce face, ma obligi, pfff....
34
7
Gascan cu femeia poligon
3
3
nu vrem iese chitac 100%
23
8
Offf, offf, măi, măi …. Va fi bine sau rău, rămâne de văzut…
8
3
Primar va fi Stelian salam
14
16
Primar va fi Elena Udrea
12
8
Primar va fi Stelian Ion
25
15
La vremuri noi... tot noi! Aceiași foști activiști. Chiar nu se găsește un om decent sa candideze în orașul ăsta ?
41
2
Sper ca sunt ultimele alegeri cand mai apare dinozaurul de Stroe. Un 0 ca și Labadau. Cel mai priceput organizator de fanfare.
36
2
Au pus un iepure ca sa fie siguri ca iese Chitac
43
2
Singurul candidat care merita votat este actualul primar Chitac. El este omul care a facut si va face pentru municipiul Constanta, lucrari de importanta vitala.
24
42
Va votam la "Pastele cailor" !.............
40
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108