REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

RAIM vrea să SCAPE de MĂSURA care-i INTERZICE să părăsească JUDEȚUL!

RAIM vrea să SCAPE de MĂSURA care-i INTERZICE să părăsească JUDEȚUL!

Replica API 28 decembrie 2021 | 23:26 4386

Iuzeir Raim vrea să scape de măsura controlului judiciar, depunând în acest sens o cerere la Tribunalul Constanța, care i-a fost respinsă pe 27 decembrie. Precizăm că acesta a fost arestat preventive, apoi plasat în arest la domiciliu, iar, în septembrie, magistrații i-au înlocuit măsura cu cea a controlului judiciar.

foto: ziare.com

Printre obligații, Iuzeir Raim are și: să nu depăşească limita teritorială a judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar pe rolul căruia se află cauza; să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice; să nu comunice, să nu se apropie de ceilalţi coinculpaţi cercetaţi în prezenta cauză: Alexa Didina-Liliana, Budeanu Mihai, Gobeajă Mihai Laurenţiu, Lepădatu Răzvan, Martac Florin, Mateeş Alexandru, Mehedinţeanu Andreea, Mocanu Dorel-Costin, Mocanu Vasile, Moraru Florin, Mustafa Osgian, Onicel Daniel, Onicel Cristian Gheorghe, Tarachiu Rizan, Vlădescu Geani Ilie, Mustafa Denisa, de persoanele vătămate şi martorii ce urmează a fi nominalizaţi de procuror şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.

Amintim că, potrivit DIICOT, membrii grupării au fost implicați în activități de proxenetism pe relația România-Germania-Austria, având roluri bine definite, precum și în oferirea de bani cu camătă, context în care au recurs la amenințări, cu acte de violență, asupra datornicilor, în scopul recuperării sumelor împrumutate și dobânzilor aferente. Din cercetări a reieșit că 24 de persoane au constituit grupul infracțional organizat de tip polivalent, cu risc crescut în generarea conflictelor stradale. Acesta a fost coordonat de către un inculpat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Mangalia și a acționat din 2011, neîntrerupt, în principal în zona de sud a litoralului. Principala activitate infracțională a membrilor grupării a reprezentat-o exploatarea sexuală a tinerelor, în România, dar și în alte state europene (Spania, Italia, Germania, Franța, Cehia, Austria, Elveția și Anglia), fiind identificate peste 40 de tinere care ar fi practicat prostituția.

Clanul Raim

Produsul infracțional obținut din comiterea infracțiunii de proxenetism, calculat până la momentul cercetărilor, este de peste 3,5 milioane de euro. La data de 17.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat un număr de 44 de percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, în urma cărora au fost ridicate 12 autoturisme, cu o valoare de aproximativ 300.000 de euro, peste 81.000 de lei, 9.000 de dolari, peste 8.500 de euro, 100 de lire sterline, 45 de telefoane mobile, 2 pistoale cu aer comprimat, 5 laptopuri, 15 ceasuri și bijuterii, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Detalii aici: Iuzeir RAIM, ARESTAT PREVENTIV! Alți membri ai CLANULUI sunt CĂUTAȚI!

De asemenea, menționăm că Iuzeir Raim mai este trimis în judecată, într-un alt dosar, pentru lovirea sau alte violenţe, următorul termen fiind stabilit pentru data de 26.01.2022.

Detalii aici: LUPTA ‘INTERLOPILOR’ din MANGALIA s-a MUTAT în sala de judecată

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce de fetite in poza..Mai ales psida aia cu glezne goale care si-a mai furat-o si in poza are harfe de boxer.
1
0
hai ca te astept pe sectia a 6 a ca de cand ai plecat nam mai avut nici un sifon asa bun ca tine sa umplit de telefoane calca aia pe iarba hai ca te astept
1
0
scarbetele ala de Giolgau la omorat pe trecere de pietoni, mort de beat la volan pe Ilicenco. Noi nu uitam.
4
0
or fi si ei copiii lui Dumnezeu...
3
0
Ce magar. Dupa ce ca a sifonat si astfel diicot nu a mai contestat controlul judiciar, acu mai vrea si fara. Beci ma
6
0
Nu muncesc dar au vilele masiniii
9
0
La multi ani...cu executare!
11
0
Fetitele sifonele, ce aratati voi un poza. Sifoane cu neveste prin afara, atata au putut si ei sa faca
13
0
Boratiiii infraccctorii
19
0
Vedem in poza,stolul Raim !
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468