REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raluca Turcan, lider PNL:

Raluca Turcan, lider PNL:

Replica API 21 februarie 2019 | 00:00 287

"România va mai supravieţui încă un an, România nu se va dezvolta prin acest buget, spitalele vor rămâne în continuare în mizerie şi pline de microbi, chiar dacă medicii au salariile mărite, educaţia nu va mişca nici măcar un centimetru, pentru că se vor concentra strict din perspectivă electorală pe toalete, rechizite şi alte programe fantasmagorice"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urata cu spume, buna de pus in vie sa sperie graurii... Mars in p---a ma-ti, ciocanitoare ieftina!
5
0
Are mult tupeu, vorbeste ea despre spitale, daca mai erau la guvernare se inchideau toate spitalele, voiau sa desfiinteze SMURD-ul ca sa-si traga ei partea lor. Nu am uitat cat de lacomi sunteti. Sa dispara toate partidele care ne-au furat pana acum. Vrem oameni noi in politica, procurorii sa-i salte imediat ce fac o hotie nu dupa 10 ani.
7
0
@roman mai bine iti spui curva ,pana acum pupai in cur pesedeul acum pupi ciuma galbena .Pai cu cine veniti voi la conducere ,cu puturosul ala de la cotroceni, cu sica si cateva coarde pe la mandolina lui ,cu ciolos bobutz .Amice lasa-te de comentarii, du-te in parc si joaca table !Am inceput deratizarea la bloc am pus poza lui turcanita pana si gandacii au fugit ,afisati-o in spital si fug nu numai bolnavii, dar si bacteriile , microbii , numai virusul prostiei ramane in poza !
11
1
datorita multora ca noi ce avem capul pe umar, veti scapa si voi de aceasta ciuma rosie. Inconstienta voastra nu are limite dar, tind sa cred, ca faceti parte dintre acei lipitori de afise, cu studii generale si care, conform realitatii- toti ministrii sunt agramati, cu studii cum,parate la diverse facultati din strainatate, nici ei nu stiu practic cu ce se mananca cea ce au obtinut- nu poti, la batarnete din strungar sa devii jurist si sa faci legi, din sofer , din mecanic- meserii respectate, nimeni nu le contesta- dar ceea ce incearca acesti CRETINI IN FRUNTE CU CRIMINALUL TUDOREL, ESTE INA
1
12
....iar pe tine ca politician te vom revedea la Telenciclopedia , sectiunea civilizatii disparute!
10
1
Uratooo! Fa-ti un serviciu: dispari! Esti perfect inutila! Si deosebit de urata. Chiar iti imaginezi ca te crede cineva cand plangi demila tarii imbracata fiind in multe mii de euro? Si tot urata tare esti si cu atatia bani.
12
1
era cu Solojan in pae ,,sugea cocosu lui stolojan.
12
1
Cand PDL-ul ei era la putere si inchidea spitale unde era? Asa scapau ei de microbi! Da astia au marit salariile dar tu si PDL-ul le-ati taiat deci ciocul mic.
13
1
Vor veni liberalii si vor face cum zice domnia sa cu un buget pe un an toate reparatiile. Cat e Ludovic si turcan si inca vreo cativa la PNL eu nu le dau votul. E un PSD pe partea ailalta. Ghinion.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108