REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit: „Am venit aici pentru a elibera Teleormanul de neobolșevicii lui Dragnea“

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit: „Am venit aici pentru a elibera Teleormanul de neobolșevicii lui Dragnea“

Replica API 22 aprilie 2019 | 01:54 513

Rares Bogdan

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la mitingul PNL din Teleorman. Fostul jurnalist a vorbit despre românii plecați în diaspora și a atacat conducerea PSD.

"Am venit aici alături de Ludovic Orban pentru a elibera Teleormanul de sub neobolșevicii lui Liviu Dragnea. În 7 ani de când guvernează România, cei de la PSD au spus un singur adevăr: România merită mai mult. Da! Merităm mai mult decât Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda", a spus Rare; Bogdan la Teleorman.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rares Bogdan deranjeaza pe f multi ciumati si pe analfabetii ce ii sustin si nu-i condamn- analfabetii la analfabeti trag, dar ce deranjeaza f mult ca este un tip citit, scolit, corect- ceea ce deranjeaza enorm. Asteptati rezultate- ca europarlamentar va reusi sa intareasca adevarul care este totusi cunoscut si pe care vuvuzelele ciumate lupta din rasputeri sa dezinformeze
1
0
Carmencito, Carmencito...asa-ti trebuie. Poti sa-mi sugi putin si mie ?
0
1
daca ma - ta sugea pula si de la tactu , nu numai de la filipinezi , nu mai ramanea gravida si nu mai fata o vita ! daca-ti dau bani de miel , ma sevesti cu o muie calduroasa ?
4
2
tanti, ti-a facut bogdan vreo placere de esti in orgasm cu spume la gura?Handicapati sa inteleg ca sunt ma-ta si tac-tu si ca daca stiau ce progenitura concep ,dupa o bauta crunta la umbra coviltirului, mai bine o muia pe ma-ta, riscul sa apari era mult mai mic si o pedelista proasta nu mai vedea lumina zilei !Hai mai veniti cu noutati lozincile cu Dragnea ,hotii bla,bla bla nu mai tin.Voi spuneti ce lozinci vreti, noi de-al dracu o sa votam PSD !
6
4
Votati in continuare PSD-ul si ALDE si o sa ramana in tara numai handicapatii si pensionarii. Sa vedeti atunci daca or mai fi bani pentru pensiile voastre amarate aruncate in scaraba de PSDracnea! Pe-ai lor, pe-ai psd-eilor, angajati la stat, la ASF, curte de conturi, gvern parlament etc etc., cu pensii speciale de jde mii de euro pe luna, ii doare-n kur de amarasteni ca voi, prostiti de televiziunile hotilor, cu cateva sute de lei pensie pe luna! Ei va sunt CALAII, de ce-i mai votati oameni buni!
4
9
Oare cine apara adevarata ciuma rosie bolsevica tortionara,daca nu tocmai cei din PNL impreuna cu Iohannis? Inca mai si medaliaza tortionarii,securistii,neobolsevicii din procuratura. Rares arunca cu cacat in sus si-i cade in cap.
4
3
Daca pleci in parlamentul european e bine ca nu te mai vad pe aici dar e prost ca acolo o sa denigrezi tara care te-a hranit manca-mi-ai poola!
8
4
mai rares, du te si te pipi, ca ai mancat destule fecale! mare om politic, un psihopat, care este lesinat dupa bani!
14
4
AI VENIT BAGDANE SA SUGI POOOLA LA OLTENI.
15
6
alegerile europarlamentare sunt despre eliberarea Telemormanului de Dragnea. Pentru asta vrea sa ajunga el la Bruxelles. Bravo, pulica.
14
4
Da.. numai ca teleormanul nu vrea sa fie eliberat...Mai ce tot au unii cu eliberatul asta...Parca am mai auzit undeva asta cu marele eliberator si parca tin io minte ca numai eliberare n-a fost aia ci din contra a fost cea mai crancena sclavie perpetuata si azi taman prin oamenii securitatii...cel putin adevaratii neomarxisti au schimbat placa - nu mai vor sa elibereze ci sa salveze ca vorba ceea cainele moare de grija stapanului si prostul de grija altuia....
10
4
O janghina de latrau. Tonomat in care bagi bani si canta verzi si uscate. Vai tarisoara noastra cu asa hahalera la Bruxelles.
19
5
mare miting mare, au zis ca vin 7000 au fost 2-3000 mii cu indulgenta ,Asta este adevarata fata a PNL doar zgomot de tinichele dogite Rares Bogdan este dreptul tau constitutional sa fii prost !Eu si multi altii ti-l respectam dar daca tot incitati la a pune mana pe par vezi ca parul are doua capete si sa nu o luati pe cocasa pe undeva !
18
5
A fugit de la realitatea pentru banii de la europarlamentare, ii plac euro si latra
21
5
rb esti o cantitate derizorie.
18
5
Doamne, ce zdrente poate sa scoata PNL, cu aemenea jeguri care jignesc ca tiganii vreti sa castigati alegerile, bai rahatilor.Sant cativa chiar sub limita de educatie a celor 7 de acasa, ca Roman, Orban, Rares Bogdan. Prin absurd sa zicem ca rapandulele astea castiga alegerile, cum se vor exprima ei poporului roman, cu fufa, ciuma rosie, numai atata au stia in vocabular. Dar romanii vor dezvoltare economica, nivel de trai mai bun, spitale, autostrazi, subventii, dobanzi mai mici, ctul medical mai bun. Pai nenorocitii au mai fost la guvernare, oare s-a uitat ca astia au taiat salariile, pensii
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108